Loading…

جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار

  • مرتب سازی بر اساس
  • تعداد نمایش در هر صفحه
milad_d993
سوال: sign کردن برنامه android به صورت دستی
سلام دوستان اگه امکان داره روشی رو به صورت مثال بگین که بشه برنامه اندروید رو خارج از محیط eclipse و AS ساین کرد جستجو کردم و به jarsign رسیدم؛ ولی نتونستم باهاش کار کنم (کلید رو با keytool ساختم ولی نمیدونم چطوری رد کنم توی فایل) ممنون
nastaran movahedi
سوال: روش قرار دادن نمودار انلاین شاخص بورس یا قیمت انلاین طلا در سایت
سلام دوستان روش قرار دادن نمودار انلاین شاخص بورس یا قیمت انلاین طلا در سایت را در برنامه نویسی C#.net می خواستم بدونم به چه صورت است؟
abolfazlahmadi
سوال: کار با دایرکتوری
چه چور در Asp.net میشه فایل های درون دایرکتوری به نمایش گذاشت و بشه اونا رو حذف کرد من یه سری تصاویر دارم که کاربر اونا رو اپلود میکنه و میخوام داخل یه صفحه اون فایل هایی که اپلود شده رو نشون بدم و بتونه حذف کنه اگه میشه برای نمایش تصاویر داخل لیست ویوو باشه
ZimaSystem
سوال: محدود سازی کاربر در C#
cosmic
سوال: Appx file چیست ؟
Appx file extension , Microsoft AppX application چیست ؟
AmirQm
سوال: C++ builder
سلام و خسته نباشید خدمت شما مهندسین گرامی کتابی راجع به C++ builder میخواستم که آموزش بده. خیلی ممنون میشم راجع بهش کتابی معرفی کنید.
mbm
سوال: خطا هنگام باز کردن فرم اصلی نرم افزار
این خطا مربوط به چی میشه ، فرم پسورد ورود به نرم افزار رو نشون میده . وقتی که یوزر و پسورد رو وارد میکنم این خطا رو میده
Shokoh
سوال: post script
با سلام فایل آموزش زبان psرا میخواستم!آیا این زبان برنامه نویسی به بقیه اسکرت ها شباهت دارد؟؟ با تشکر
sepahbod
سوال: چاپ فیش پیرینت در VB.NET
باسلام من یه برنامه نوشتم با زبان VB.NET که می خواهم گذارش برنامه به صورت فیش پرینت چاپ بشه ( مثل فاکتور فست فوت ویا رسید عابر بانک). ولی می خواهم وقتی برنامه به یک مرحله رسید به صورت خودکار عمل چاپ انجام شود. دقیقا مثل رسید عابر بانک و نمی خواهم که کاربر اول پیش نمایش چاپ را مشاهده بکند و بعد بر روی دکمه پرینت کلیک کنه. می خواهم برنامه صفحه مورد نظر را به صورت فیش پرینت ارسال کنه به چاپگر. دوس...
s.imani
سوال: تست و بررسی سالم بودن Application اندرویدی قبل از ورود به بازار
سلام دوستان ، میخواستم ببینم راهی رو میدونید که بشه از اون طریق عملکرد اپلیکیشن رو قبل از ورود به بازار بررسی کرد . مثلا اینکه با درخواست های بسیار زیار از جانب کاربران آیا باز هم به کار خود ادامه میدهد یا نه ؟ اینکه ارتباط بین اپلیکیشن و سرور تو چه زمان و حالتی و در حال استفاده و بار ترافیک بسیار زیاد از جانب کاربرانی که در حال استفاده از اپلیکیشن هستند به طور اجباری بسته میشود و یا چه عملکردی ن...
mahdikoosh
سوال: ++C
چگونه می توان هر بار که اطلاعات را وارد می کنیم اطلاعات را با وارد کردن عددی یا حرفی در فایل دخیره کنیم که بتوانیم در همان برنامه از آن اظلاعات استفاده کنیم (مثلا برای سرچ کردن اطلاعاتی که در همان برنامه دخیره کرده ایم.)
hadix
سوال: نرم افزار MITSIMLab
درود به همه لینوکس کارهای عزیز به دلیل کمبود وقت برم سر اصل مطلب در حوزه ی مهندسی حمل و نقل و شبیه سازی جریان ترافیک نرم افزاری توسط دانشگاه ام آی تی به صورت متن باز و رایگان ارائه شده اما این نرم افزار فقط توی لینوکس استفاده میشه...(قبلا فقط بک ترک بود حالا اوبونتو و بقیه توضیع ها هم باهاش سازگارن... اما برای کسانی که توی لینوکس تازه واردن مثل من کمی سخته استفاده و حتی نصبش... از همینجا ...
kalima
سوال: مشکل برنامه (پردازش تصویر AVI )
با سلام و عرض ادب به خدمت تمام برنامه نویسان . . . دوستان یه پروژه متلب هست واسه دانشگاه ! که واقعا توش موندم !!! کل برنامه 20 تا خط بیشتر نیست ولی خیلی فراتر از حد یه تازه وارد هست اگر امکانش هست یه نگاهی بیاندازید ببینید ... چندتا اشکال در برنامه هست من که هرچی گشتم نفهمیدم . برنامه هنگام اجرا یه فیلم با پسوند AVI دربافت میکنه بعد تبدیل به فرم های متعدد(عکس) وبعد کار شناسایی (تشخیص افراد) ...
sara19mu
سوال: کدگزاری یا یونیکد
با سلام من دو سال پیش نرم افزار note everything رو تو گوشیم نصب کردم و یاداشت هایی نوشتم که بعضیاش رو با همین نرم افزار رمز دادمريا، بک اپ گرفتم و تو فلش با فرمت زیپ ذخیره کردو، حالا میخوم برگردونم نمیشه در واقع ورژن قبلی این نرم افزارو نمیدونم، فایلهای تو زیپ تکست هستن، در واقع مشکل اصلیم اون یاداداشت هایی هست که رمز گذاری شدن و به صورت i/ sbl8aow3avzrhlgkygyy ghjh ذخیره شدن لطفا کمکم کنی...
hamid.d
سوال: خطای منطقی در کد بازی هشت وزیر
با سلام و تشکر مشکل من در کد زیر است که فقط یک وزیر در یک صفحه هشت در هشت می زارد به جای هشت تا :
mostafa.hasanzadeh
سوال: لاگ کردن اطلاعاتی که از یک پورت سریال و یا پورت شبکه دریافت میشود
سلام وقت بخیر روی یک سرور یک سری اطلاعات از طریق یک نرم افزار از پورت شبکه دریافت میشه و بعد از طریق پورت سریال ارسال میشه میخوام بدونم چطور میتونم اطلاعات ورودی و خروجی رو لاگ کنم که بتونم با هم مقایسه کنم عمل دریافت و ارسال رو یک نرم افزار انجام میده که دسترسی به سورسش ندارم ، ممنون میشم راهنمایی کنید
jabber
سوال: ارسال آدرس مسير فايل به بانك اطلاعاتي اكسس از طريق كليك راست
سلام خدمت همه مهندسين عزيز من مي خواستم بدونم آيا راهي براي ارسال مسير يك فايل يا پوشه از طريق كليك راست به بانك اطلاعاتي اكسس كه از قبل آماده شده باشه هست يا نه. به عنوان مثال من روي يك پوشه كليك راست مي كنم و با زدن يك گزينه (كه خودم اين گزينه رو داخل كليك راست ايجاد كردم ) مسير اون فايل يا پوشه مورد نظر داخل يك بانك اطلاعاتي ذخيره بشه اصلا همچين چيزي با برنامه نويسي سي شارپ ميشه يا نه؟ دوستا...
ahoora
سوال: مشکل شناسایی پورت usb
با سلام در win xp profatinal sp3 - نصب شده درون vmware 9.0 بر روی لپ تاپی که دارای سیستم عامل win 7 sp1 می باشد - مشکل شناسایی کابل usb to serial دارم. البته لازم به ذکر است که درایورها رو نصب کردم و کابل تو ویندوز 7 شناخته شده. کابل دیتا پروگرمینگ برای تزریق فرکانس بی سیم می باشد. با تشکر
cosmic
سوال: Application
سلام و خسته نباشد!! همکار من یک Application برای یک برنامه (cosmic) نوشته که به کمک application برنامه آپدیت میشود. کسی میتونه کمک کنه این Application رو برای یک برنامه دیگه (Nova) که سمت client هست بنویسه ؟ چجوری میشه اینکارو کرد ؟
r.heidari
سوال: Error در اجرای visual studio
سلام من و دوستم داریم رو یه پروژه asp.net تو ویژال کار میکنیم وقتی که دوستم فایل ویژال رو برای من می فرسته من نمیتونم اجراش کنم این error رو میده اینم عکس error ام هستش ممنون میشم اگه کسی میدونه که error مون رو چه جور رفع کنیم کمک کنه
Azim-eghbal2014Pro
سوال: تایپ نکردن فارسی در Subject مایکروسافت Outlook
دوستان عزیزم سلام من توی Microsoft Outlook نمیتونم در قسمت Subject فارسی تایپ کنم ! دلیلش رو کسی میدونه ؟ باتشکر
esi1520
سوال: فورررررررررررررری _ مشکل دریافت داده از پورت USb سریال در #c
با سلام میخوام در #c از طریق پورت سریال USB داده با نرخ 115200 منتها سرعت دریافت خیلی پایین هستش به نظرتون چجوری میشه مشکل سرعت رو تو #c حل کرد؟ با تشکر فراوان
moghadam
سوال: کپی کردن محتوای یک پوشه به پوشه دیگه در c#
سلام برنامه ای میخوام بنویسم که آدرس یک فولدر را دریافت کرده و تک تک فایل های موجود در آن را در فولدر دیگری که آدرس آن را نیز دریافت می کند، کپی کند. در واقع می بایست ابتدا لیست اسامی تمامی فایل های فولدر مبدا را استخراج کرد و سپس تک تک فایل ها را به وسیله کلاس مربوطه باز کند و همزمان با خواندن فایل از پوشه مبدا فایل جدیدی در پوشه مقصد ایجاد کرده و اطلاعات را در آن ذخیره کند تا جایی که میدون...
shahreghashang
سوال: مشکل در راه اندازی امولاتور زامارین
هوالعزیز ، با سلام خدمت همه دوستان و مدیر محترم انجمن ، مدتیه با زامارین آشنا شدم و پس از روزها تلاش تونستم به سختی برنامه رو نصب کنم ، الان تو استفاده از امولاتور دچار مشکل هستم ، برای استفاده از xamarin player نیاز دارم که رو سیستمم OPENGL 2 نصب بشه و نهایتا رو سیستم من OPENGL 1 نصب شد که قادر به راه اندازی این امولاتور نشدم ، از طرفی برای استفاده از ایمیج های سری X86 نیاز به نصب HAXM هستش که با...
cosmic
سوال: Jconsole
سلام دوستان کسی آموزشی یا اطلاعتی درباره Java monitoring داره?
mbm
سوال: مشکل با dll
سلام دوستان من از فایل dll که تقویم شمسی هست توی برنامه استفاده کردم برنامه روی خیلی از سیستم ها مشکل نداره ولی برنامه رو روی چندتا سیستم این خطا رو میده وقتی که کد های مربوط به فایل dll رو غیر فعال می کنم مشکل برطرف میشه بنظرتون مشکل رو چطور میشه برظرف کرد ؟؟؟
0935880
سوال: سی شارپ
سلام خسته نباشید من یه تصویره داخل webBrowser لودش میکنم میخوام اون تصویر سایزش متناسب با webBrowser تنظیم بشه و فیت بشه باید چیکار کنم ؟؟؟؟ اینم بگم اصلا نمیتونم اینکار را با pictureBox انجام بدن این را هم بگم تصویری که داخل webBrowser لود شده پسوند ان png هست و فقط همین تصویر هست که داخل ان لود میکنم ایا باز با این امکان حالتی وجود داره که بگی تصویر لود شده در webBrowser با پسوند png را...
ALI-jm
سوال: خطا در هنگام ایجاد پروژه در xamarin
سلام به همه دوستان من به تازگی میخوام کار باxamarin رو شروع کنم همه موارد مورد نیاز رو نصب کردم ولی وقتی میخوام یه پروژه جدید ایجاد کنم با این خطا مواجه میشم... نمیدوم اصلا برای چیه این خطا هر چی هم سرچ میکنم به نتیجه نمیرسم کسی هست بتونه یاری برسونه؟
tenda
سوال: نحوه رمز گشایی یک رشته با استفاده از فایل سرتیفیکیت؟؟
نحوه رمزگشایی یک رشته که ب وسیله یک فایل سرتیفیکیت (Security Certificate) با پسوند crt ! این فایل دارایی یک الگوریتم و یک کلید عمومی برای رمز کشایی و رمز نگاری میباشد اما متاسفانه نحوه استفاده این فایل در هیچ برنامه وجود ندارد که با معرفی این فایل سرتیفیکیت رشته رو رمز گشایی کرد؟؟؟؟؟؟؟ لینک دریافت فایل سرت و رشته رمزنگاری شده؟ فایل سرت و رشته رمزنگاری شده! http:s3.picofile.comfile82229702...
mahdibigboy
سوال: نوشتن کد یک برنامه Brute Force با Visual Basic
سلام .میخاستنم ببینم میشه یه نرم افزار با ویژوال بیسیک یا در سی ام دی ساخت که رمز یک نرم افزار رو با بروت فورس یا دیکشنری باز کنه؟