Loading…

جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار

  • مرتب سازی بر اساس
  • تعداد نمایش در هر صفحه
Mostafane
سوال: نمایش زیروند و توان
سلام . در اندروید چطور میتونم کاراکتری رو به صورت توان نمایش دهم یا زیروند . چه کدی بنویسم؟ ممنون مثلا ۲ به توان x را نمایش دهم
saber.rezapoor
سوال: تفاوت بین Wpf User Control و Wpf Custom Control ؟
سلام. تفاوت بین Wpf User Control و Wpf Custom Control تو چیه؟
AmirHoseinHmd
سوال: راهنمایی برای راه یادگیری
سلام به همۀ آی تی پرویی ها، من یک سوال از دوستان باتجربه و بزرگوار راجع به راهی برای یادگیری مطالب نرم افزار و... داشتم. ببینید من میخوام تا چند سال آینده به چند چیز در حوضه برنامه نویسی و نرم افزار و وب و... مسلط بشم، که عبارتند از: 1 – زبان برنامه نویسی سی شارپ (C#) تا حد پیشرفته و فراتر(در کل پلتفرم دات نت) 2 – طراحی، ساخت و مدیریت دیتابیس برپایۀ Microsoft SQL Server 3 – تسلط کامل بر مه...
ss3701
سوال: ورود حروف کوچک انگلیسی در Input
باسلام و احترام ما کدی میخوایم که در تگ Input کاربر فقط بتونه از اعداد و حروف کوچک انگلیسی استفاده کنه و در صورتی که از حروف بزرگ انگلیسی یا فارسی استفاده کنه پیام بده که حروف وارد شده نامعتبر هست دوستان راهنمایی کنید باتشکر
YasserDivar
سوال: نوشتن تابع ساده گرفتن ورودی و نمایش خروجی
سلام من بدنبال نوشتن یه تابعی هستم که مقدار اولیه رو دریافت کنه و مقدار دوم رو توی خروجی خودش نمایش بده هدف من اینه که چون از ترد ها استفاده می کنم نمیشه اینو توی ترد نوشت برنامه بعد چند بار پاسخ نمیده به زبان ساده تر توی دیتابیس یه مقداری داریم ب اسم req این عبارتیه که کاربر وارد میکنه و مقداری که برنامه باید نمایش بده معادلش در Res هست بوسیله تابع چطوری میشه نوشت مثلا اگه تابهع اسم get...
omid1
سوال: فرق بین List و IList ؟
سلام لطفا فرق بین کلاس List و IList توضیح میدین ؟ و در چه زمانی از کدام باید استفاده کرد؟
nabaz
سوال: اجازه دسترسی به درایو c در جاوا
سلام و عرض ادب یه کد نوشتم که تو درایو ویندو یه فایل متني ایجاد کنه ولی پختی اجراش میکنم اخطار میده Uac رو هم غیر فعال کردم یر فرض مثال یه کار بر دیگه این برنامه رو تو سیستم خودش اجرا کنه برا اونم کار نمی کنه??? یه سوال دیگه م داشتم خدمتتون آیا راهی هست که جلوی decompile شدن فایل های jar. رو گرفت??
BashBoard
سوال: اولین کدهای ویژوال استودیو
سلام به دوستان.من تازه در سایت ثبت نام کردم و تازه هم وارد برنامه نویسی شدم.به نظرم سایت شما محشرترین سایت عمرمه.حالا چند تا سوال دارم راجب این کدهایی که هروقت محیط ویژوال رو باز میکنیم و یه پروژه تعریف میکنیم اینا هم میان.میخوام بدونم هرکدوم از اینا چه زمانهایی استفاده میشن و چه زمانهایی بهشون نیاز نداریم و معناشون چیه؟اگر کسی این سوالو قبلا پرسیده و جواب داده شده لطفا ارجاع بدین. با تشکر...
nabaz
سوال: clipboard در جاوا
سلام به اساتید محترم سایت itpro سال نو مبارک عرضم به خدمتتون یکی اينکه میخواستم بدونم چطور ميشه تو جاوا برسی کرد که clipboard خالی است یا نه? بعد اینکه آیا برای javaFX لازمه swing رو یاد بگیرم یا از الان برم سراغ FX ? با تشکر
someah
سوال: باز گذاشتن حجم فایل بارگذاری در AjaxForm
masoud9043
سوال: آموزش طراحی برنامه حضور و غیاب در اندروید
با سلام و خسته نباشید دوستان میخواستم برنامه حضور و غیاب در اندروید بنویسم یا میخواستم بدونم با بوت تلگرام میشه همچین کاری کرد ؟ کسی اگه اموزشی یا راهنمایی بتونه بکنه ممنون می شم .
abolfazlab
سوال: عدم اعمال ِDateType و Schema از طریق FluentApi
سلام من کد زیر را نوشته ام اما وقتی اطلاعات را در بانک ذخیر می کنم DateType ستون UserName وPasswordوHashCode بصورت nvarchar(MAX) ذخیره میشود و همچنین Schema صورت dbo است در صورتی که باید nvarchar(MAX) نباشد و Schema هم بایدPanelباشد برای حل این مشکل چکار باید کنم باتشکر
omid1
سوال: کاربرد BindingSource در Windows From Application
سلام لطفا کاربرد BindingSource و نحوه کارشو توضیح میدین؟
erik
سوال: دستگاه مجازی
. من از اندروید استودیو ۲.۳ استفاده می کنم، جنی موشن هم ساختم کامل. خود دیوایس مجازی پلی می شه ولی اندروید استودیم نمی تونه پیداش کنه که توی اون ران شه. لطفا راهنمایی کنید خیلی اذیت شدم
kayvan1
سوال: تاریخ شمسی در C#
سلام به همگی در C# با استفاده از Persian Calender تاریخ شمسی رو نمایش میدم ولی وقتی نام ماه رو نمایش میده به این صورته : به جای اسم ماه به صورت فارسی به انگلیسی نوشته میشه چطور این مشکل رو حل کنم ؟ ممنون
ss3701
سوال: در خواست راهنمایی جهت کد چک باکس
سلام من کدی میخوام که در PHP وقتی صفحه بازمیشه تگ Input و نوشتن اطلاعات در حالت عادی غیر فعال باشه و یه چک باکس باشه که وقتی تیک بزنیم به صورت آنی تگ Input فعال بشه و بشه چیزی داخل ش نوشت باتشکر
ss3701
سوال: تگ Select با PHP
سلام دوستان من دنبال کدی میگردم که بتونم با استفاده از ID تگ <Select> اون مقدار تگ رو در صفحه باز کنم مثلا : این اگه کد من باشه با استفاده از a.php?id=2 مقدار saab رو انتخاب شده در صفحه نشون بده باید چطور استفاده کنم ؟ باتشکر <select> <option value="volvo">Volvo</option> <option value="saab">Saab</option> <option value="m...
AmirHoseinHmd
سوال: تفاوت تابع با متد
سلام دوستان خسته نباشید، به تازگی سوالی ذهنم رو درگیر کرده. اینکه تفاوت متد با تابع چیه یا اصن تفاوتی دارن؟ دوتاشون یه چیزن؟ یا... توی اینترنت هم که سرچ می کنم نظر ها و پاسخ ها به این سوال متفاوته و من نمیفهمم کدوم درسته! ممنون میشم با دلیل پاسخ بدید. باتشکر
ZimaSystem
سوال: آیا استفاده از thread در سوکت پروگرامینگ الزامی است ؟
سلام و عرض ادب بنده میخوام برنامه ام به طور مرتب به گوش باشه و پورت شبکه را گوش کنه به محض دریافت بسته از شبکه عملیاتی انجام بده سوالم اینجاست آیا حتما باید از Thread استفاده کنم ؟ چرا ؟ نحوه استفاده از Thread به چه شکلی هستش ؟ تشکر
AmirHoseinHmd
سوال: تفاوت قائل نشدن میان حروف کوچک و بزرگ در سی شارپ
سلام دوستان، چند وقتیه دنبال کدی متدی چیزی میگردم که در ورودی هایی که کاربر وارد میکنه بین حروف کوچیک و بزرگ تفاوت قائل نشه...!!! مثلا اگه به کاربرم میگم دکمه A رو بزن، تا مثلا از برنامه خارج بشی باید یه متغیر از نوع (Char) تعریف کنم بعد بگم مقدار این متغیر رو کاربر وارد کنه و اگه مثلا مقدار وارد شده A بود از برنامه خارج شو. اما مشکل اینجاست که اگه یوزر a رو وارد کنه شرط من فالس میشه و مثلا از ...
sinayazdani
سوال: شروع برنامه نویسی
با سلام : من یک سوال خیلی مهم دارم . دوستانی که الان برنامه نویس حرفه ای هستند از چند سالگی شروع به یادگیری کردن .؟ و اینکه من اگه به جاوا و پی اچ پی مسلط شم می تونم درامد خوبی کسب کنم ؟ ممنون اگه جواب بدید ...
nabaz
سوال: دسترسی به cmd در جاوا
سلام به اساتید محترم من یه JTextField تو جاوا ساختم میخوام وختی دستوری توش وارد بشه اتوماتیک این دستور تو cmd ویندوز ارسال بشه و خودش اجرا بشه ممون 🌷🌷
vahid.kh
سوال: فیکس شدن برنامه با تمام گوشی ها با اندازه و صفحه متفاوت
سلام.من با جاوا و اکلیپس یک برنامه اندروید نوشتم.اما تو گوشی با اندازه 5.1 inch به بالا خوب دیده میشه منوهاش.ولی با گوشی های کوچکتر بعضی گزینه هاش دیده نمیشه.و اینکه چطور صفحه نرم افزار متحرک بشه که بتونم بالا و پایین بره صفحه نرم افزار تا تمام منو هاش دیده بشه. من هنگاه طراحی صفحه در نرم افزار اکلیپس گزینه 5.1 رو انتخاب کرده بودم.چطور میشه که برنامه رو هر گوشی و تبلت متفاوت فیکس صفحه بشه
AmirHoseinHmd
سوال: این چه زبانیه؟
سلام دوستان من داشتم تو نت میگشتم دنبال ویروس جعلی :) به چند تا سایت برخوردم که دیدم دستورالعمل های رو نوشتن و گفتن توی نت پد اینا رو کپی کنید و با فرمت bat ذخیره کنید. میخواستم بدونم آیا این کد ها برای زبان برنامه نویسی خاصین؟ اخه کامپایل که نمیشن اما دستوراتشون مثل دستورات زبان های برنامه نویسی هستش (حلقه for و ...): ممنون میشم پاسخ بدید
AmirHoseinHmd
سوال: از کدام یک از متغیر ها در اینجا استفاده کنم؟
سلام دوستان، من یه برنامه نوشتم (به زبان سی شارپ) میانگین تعداد مشخصی از اعداد رو نشون میده (سورس کدش رو هم میتونید ببینید). در واقع در وهله ی اول از یوزر میپرسه چند تا عدد رو می خوای میانگینشون رو حساب کنی و بعد تعدادی که یوزر وارد کرد رو داخل تعداد ایندکس های آرایه از نوع دابل میریزه، حالا یه سوال داشتم که شاید بنظر خیلی مهم نیاد ولی میخواستم بدونم. اونم اینه که در مرحله آخر یعنی قسمتی که متغیر...
abolfazlab
سوال: نمایش مقادیر enum در combox با عنوان دلخواه
سلام فرض کنید enum زیر را نوشته ایم چگونه می توانم داده های این enum را داخل یک combox را بصورت (سلام و خداحافظ )نمایش بدهم و Id مربوطه را به جدول مورد نظر انتقال بدهم باتشکر
AmirHoseinHmd
سوال: درخواست دیشکنری زبان تخصصی برای برنامه نویسی و کامپیوتر
سلام دوستان، خسته نباشید. من خیلی وقته خیلی جدی دنبال دیکشنری زبان تخصصی در حوزۀ برنامه نویسی، نرم افزار و کامپیوتر میگردم. اما چیزی پیدا نکردم. یعنی در واقع به طوری که بعد از فول شدن اون، بتونیم بیشتر اصطلاحات و کلمات داخل مقالات و کلیپ های آموزشی (در حوزۀ برنامه نویسی و...) رو متوجه بشیم. اینم بگم که english to english یا english to persian بودنش فرقی نمیکنه فقط یه چیز کاملا مطمئن و خوبی ب...
mhrnia
سوال: چرا comboBoxاشتباه میگیره؟؟
سلام چرا comboBoxاشتباه میگیره؟؟
barman.ar16
سوال: دقیقا باید از کدام روش join استفاده کنم ؟؟؟؟
سلام به اساتید و دوستان عزیز من توی یه برنامه ای که دارم آماده می کنم با یک مسئله ای برخوردم که ممنون میشم راهنمایی کنید تا بحال بیشترین استفاده من از بانک های اطلاعاتی دستورات ساده insert یا update و delete بودن اما الان نیاز پیدا کردم که دو تا جدول رو با هم ادغام کنم در واقع مورد نیازم این هست که ممنون میشم کمک کنید : یک جدول دارم که اطلاعات فرد درونش هست (نام و نام خانوادگی ، کد پرسنل...
nabaz
سوال: اعداد بزرگ در جاوا
سلام اساتید محترم وختی یه عدد رو به یه توان میرسونیم اگه عدد بزرگی باشه خروجی با نماد e نشون داده میشه فرضا(233441e.25) راهی هست که خروجی رو عادی بگیریم؟ و این e رو حذف کرد؟