Loading…

جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار

کاربران برتر
  • مرتب سازی بر اساس
  • تعداد نمایش در هر صفحه
ehsan1995
سوال: کتابخانه های cpp ؟
سلام دوستان این کتابخانه stdlib.h در cpp ، دقیقا کاربردش چی هست ؟ و این دستور rand() تو cpp ، چیکار میکنه ؟
ehsan1995
سوال: CodeBlocks ؟
سلام کسی میتونه در مورد CodeBlocks راهنمایی کنه ؟ ممنون ببینید من برنامه رو add میکنم به برنامه ولی اجرا نمیشه ینی کلا run نمیشه آیا برای اجرای یه برنامه تو CodeBlocks بایستی کار خاصی انجام داده ؟ مثلا وقتی میخوایم تو ویژوال استودیو کد cpp بنویسیم باید یه پروژه Empty ایجاد کنیم . آیا تو CodeBlocks هم همینطوره ؟ کار خاصی میخواد ؟ یه برنامه کوچولو هم مینویسم ولی باز ارور میده درحالی که بر...
ehsan1995
سوال: ویژوال استودیو ؟
سلام دوستان نحوه ایجاد یه فایل پروژه جدید در ویژوال استودیود چگونه هستش ؟ البته میدونم از New Project ، من درواقع میخوام کد سی++ بنویسم تو محیط کنسول ویژوال استودیو . حالا هنگام ایجاد یه فایل پروژه جدید ، بایستی چیکار کنم ؟ کدام گزینه رو انتخاب کنم برای برنامه نویسی سی++ ؟ ممنون
majidsf
سوال: راهنمایی در اجرای کد سی شارپ
سلام یه برنامه هست برای سی شارپ که چندتا عدد از ورودی بگیره و اعدادی که رقم سمت راست آن ها برابر 5 هستش رو در خروجی نمایش بده . کد رو نوشتم مشکلی نداره فقط نمیدونم چطوری همه ی اعداد که رقم سمت راست آن ها برابر 5 است با هم نشون بدم نه به صورت تکی اینو رو هم با لیست نوشتم ولی کار نمیکنه لطفا یه راهنمایی بکنید که چجوری این برنامه کار کنه ؟ با آرایه نمیدونستم به چه صورت بنویسم .
ehsan1995
سوال: سی ++ ...
سلام آیا برنامه ای که در محیط کنسول سی شارپ ، به زبان سی++ نوشته شده فقط در همان محیط قابل اجراست یا میشه تو برنامه ی دیگه هم اجراش کرد ؟
برنامه نویس
سوال: واترارک کردن ویدیو در c#
سلام خسته نباشید می خواستم بدونم چطور میشود یک ویدیو را در c# واترمارک کرد؟
ehsan1995
سوال: C++ Programming
سلام روز بخیر یه فایل cpp دارم ولی زیاد ازش سر در نمیارم . از یه سری کتابخانه هاش و یه سری توابع که برام یکمی گنگ وار هستن . لطفا کسی از دوستان میتونه کمکم کنه که لینکشو بزارم از ایمیلیم پیوند کنم اینجا ؟ ممنون
hadi_tg7
سوال: تکراری نبودن مقادیر لیست باکس
باسلام. از فرمول زیر برای بایند کردن یکی از ستون های دیتابیس به لیست باکس استفاده کرده ام. name=نام ستون دیتا بیس db=نام انتتی فریموورک حالا چگونه میتوانم از ورود داده های تکراری موجود در دیتابیس به این لیست باکس جلوگیری نمایم.از WPF استفاده میکنم.)(#C)
komijani
سوال: برنامه کنترل ترافیک
سلام ببخشید من دنبال برنامه ای میگردم که بتونم به وسیله اون ترافیک مصرفی دستگاه هایی که به صورت وایرلس به مودم اینترنتم متصل شدن کنترل کنم مثلا محدوده مصرفی برای هر دستگاه تعین کنم ممنون میشم از دوستان کمکم کنن.
alimoradism
سوال: ویرایش دیتابیس یک برنامه یا استفاده از ان
سلام یه برنامه برامون نوشتن چند سال پیش که الان اون برنامه نواقصی داره و میخاییم یک سری اپشن ها بهش اضافه کنیم اینکار چطور امکان پذیر هست یا چطور میتونیم از دیتابیس اون برنامه در نوشتن برنامه جدید استفاده کنیم
diligent
سوال: منظور از roaming Configuration چیست؟
سلام دوستان، وقت بخیر منظور از roaming Configuration چیست؟و فرقش با local Configuration چیه؟ ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.
ehsan1995
سوال: کامپایلر زبان ++c ؟
سلام دوستان وقتتون خوش میشه راهنماییم کنید ، برا ویندوز 10 ، بهترین کامپایلر زبان سی ++ چیه ؟ البته بجز توربو و بورلند ممنون
ghassemi
سوال: بکاپ گیری SQL در یک فولدر share شده
با سلام. من میخوام backup های سرورهای SQL را در یک هارد اکسترنال که اون هارد share شده است نگهداری کنم. در حقیقت من به هاردی که دارم یک IP دادم و اونو share کردم. حالا میخوام علاوه بر اینکه backup ها در هارد local ذخیره شود در external هم ذخیره شود. چه کار باید بکنم؟ میخوام به صورت اتومات باشه نه اینکه هر دفعه بخوام کپی کنم. خواهشا راهنمایی کنید.
diligent
سوال: فرق Build با Rebuild کردن پروژه ها در C#.net در چیست؟
سلام دوستان، وقت بخیر فرق Build با Rebuild کردن پروژه ها در C#.net در چیست؟
diligent
سوال: معرفی منبع برای زبان XML
سلام دوستان، وقت بخیر اگه میشه لطف کنید و یه منبع مناسب برای یادگیری زبان xml بهم معرفی کنید.
AMM
سوال: روش Pair کردن
با سلام خدمت مهندسین گرامی میخواستم بدونم با چه ثابتی از BluetoothAdapter میتونیم در برادکست در برنامه نویسی اندروید درخواست Pair شدن رو برای دستگاه پیدا شده ارسال کرد ممنونم
ehsan1995
سوال: PHP ؟
سلام دوستان وقت بخیر یه سوال داشتم راجب زبان php :: - آیا در زبان PHP میشه ماتریس ایجاد کرد ؟ (یعنی جدولی حاوی چند ستون در چند سطر) - آیا امکان پذیر هست ؟ ممنون
برنامه نویس سی شارپ
سوال: select تو در تو
باسلام خدمت دوستان عزیز. من یک جدول مشخصات اشخاص دارم و یک جدول فاکتور.میخوام تو فرمم تو دیتاگریدویو مشخصات اشخاصی رو نمایش بده که جمع خریدشون بین دو تاریخ (مثلا از 139607001 تا 13960930) بیشتر از 1000000 باشه. یعنی از جدول اشخاص تلفن و آدرس و کداقتصادی و شماره ثبت و از جدول فاکتور جمع مبالغ خریدش رو نمایش بده. دستور select رو درست نمیتونم جایگذاری کنم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
برنامه نویس سی شارپ
سوال: قراردادن نتیجه select در دیتاگرید ویو
باسلام. من میخواستم نتیجه این دستور در sql رو تو دیتاگرید ویو نمایش بدم: شکل صحیح این دستور چجوری هست؟
hamideh_smi7
سوال: چاپ سطری اعداد؟؟
با سلام.میخواستم بدونم در برنامه نویسی سوالاتی از این قبیل که مثلا مثلث زیر را تا 8 سطر چاپ کنید یا برنامه ای بنویسید که خروجی زیر را تولید کند چقدر اهمیت داره؟؟ آیا اصلا کاربردی در برنامه نویسی در دنیای واقعی و کاربردی که استفاده میشه داره؟یاخیر؟ و اینکه برای اینگونه سوالات وقت بذاریم یا نه؟مثل تصاویر زیر: (پیشاپیش از راهنمایی تون هم بی نهایت سپاس گزارم)
sinayazdani
سوال: آپلود عکس به سرور در اندروید
سلام دوستان عزیز من میخوام از گالری عکسی رو انتخاب کنم و به سرور آپلودش کنم تو اندروید . اگه می شه راهنمایی کنید ممنون
Eisa.g.a
سوال: یاد گیری زبان برنامه نویسی
سلام خدمت عزیزان من چند مدتی هست که میخوام برنامه نویسی موبایل یاد بگیرم و با توجه به تحقیقاتی که کردم من باید برنامه نویسی جاوا رو یاد بگیرم و برای یاد گرفتن برنامه نویسی جاوا نیاز به پیش برنامه هایی هست که باید پله پله یاد بگیرم ابتدا زبان برنامه نویسی C و ++C و بعد جاوا منم ویدیو های آموزشی خیلی خوبی در مورد زبان برنامه نویسیC گرفتم و دارم نگاه میکنم مشکل اصلی من منتها از معا...
arash_ict
سوال: برداشتن cmd از سورس زیر
سلام من یک سورس پایتون دارم که هرچیزی تایپ میکنم یک بار در فایل و از همان در command prompt وارد میکند میتوانید کمک کنید باید کجای این کد را تغییر بدهم تا CMD استفاده ای نشود و حتی المقدور باز نشود در حالت Exe َشدن فایل - پایتون from ctypes import * import pythoncom import pyHook import win32clipboard import os import shutil import time from time import gmtime, strftime localtime ...
amiro
سوال: برنامه نویسی html
با سلام. من می خوام یه کد html بنویسم به طوری که صفحه از من یه عدد می گیره و یه عدد به صورت تصادفی کوچک تر از اون به من میده. بعد یک دکمه باشه که عدد رو ریفریش کنه و یکی دیگه بده. اگر کسی کد رو می دونه بگه. توضیح نه فقط کد.
nabaz
سوال: خواندن یه کلاس از فایل زیپ در جاوا
سلام و عرض ادب دارم خدمت همه عزیزان زحمت کش سایت itpro میخوام یه کلاس کامپایل شده رو داخل فایل زیپ بریزم و از داخل کد اجراش کنم مثلا توو برنامه یه سری کلاس ها (یا یه کلاس خاص) از داخل زیپ لود بشن چطور میشه اینکارو انجام داد؟
ALI-jm
سوال: نمایش یک آرایه در textbox
سلام من یه متد دارم که یه ارگومان از نوع آرایه رو به عنوان ورودی دریافت میکنه و بعد از انجام تغییرات مورد نظرم دوباره یه ارایه رو return میکنه یعنی type متد من از نوع آرایه []string هستش. حالا خروجی این متد رو که یه آرایه هستش رو چطوری میتونم تو یه textbox به درستی نشون بدم؟ میشه تبدیلش کنم به یه string بعد به راحتی نمایشش بدم؟یا راه دیگه ای وجود داره؟
vahid.kh
سوال: اضافه نشدن مونو اندروید بهvs2013
با سلام من ویژوال 2013 نصب کردم.فایل های gtk sharp 2.12.22 , jdk 6 , xamarin 4.0.8 , mono android 4.2.7 ,v, رو همراه کرک مونو اندروید نصب کردم.اما در ویژوال من نمیشود پروژه اندروید ایجاد کرد.گزینه ها ش نیستن.در قسمت tools option هم گزینه مونو اندروید یا اندروید وجود ندارد.چطور میتوانم آن را اضافه کنم.
فاطمه خرم دل
سوال: الگوي obsever
همانطور که میدانیم در الگوی Observer هدف observer ها مطلع شدن از تغییراتsubject میباشد. حال اگر بخواهیم این اطلاع دوطرفه باشد، یعنی subject هم از تغییراتobserver ها مطلع شود و به عبارتی کلاسها -در ارتباط با یکدیگر- هم observer باشندو هم subject ، در الگو پايه چه تغییراتی باید صورت پذیرد ؟ در اين حالت من يك كلاس ديگه مثلا به اسم sub-obs درنظر گرفتم كه نقش هر دو رو داره و observer هابراي ثبت نام و...
iran58
سوال: ارور CS0234
سلام من دیروز ویندوز 10 را اپدیت کردم و همچنین ویژوال 2017 را ریمو کردم و دباره نصب کردم امروز میخواستم روی یکی از پروژه ها کار کنم که ارور زیر را می دهد و از کد زیر خطا میگیرد وقتی هم می خواهم از طریق رفرنس اضافه کنم داخل رفرنسها وجود ندارد باید چکارکنم باتشکر
ehsan1995
سوال: Python 3 vs 2 ؟
سلام وقت بخیر فرق جزئی بین python 2 , 3 در چیست ؟ دقیقا چه تفاوت هایی بین python 2 و python 3 هستش ؟