Loading…

جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار

  • مرتب سازی بر اساس
  • تعداد نمایش در هر صفحه
m_mosavi68
سوال: پردازش تصویر
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم میخواستم بپرسم چطوری میشه یه عدد مثلا 5 رقمی رو از داخل یه عکس اسکن شده خوند؟ یعنی داخل یه عکس اسکن شده یه قسمتیش نوشته 123456 و به رشته تبدیل کنم داخل یه متغیر ذخیرش کنم ممنون اگه کسی بتونه راهنماییم کنه فقط میدونم با opencv اینکارو میکنن معمولا ولی خب نمیدونم چطوری و با استفاده از کدوم کلاس ها
javad jaddi
سوال: WPF
سلام من برای طراحی هرچه زیبا تر نرم افزار نیاز به استفاده از WPF به جای WinApp دارم و تم هایی که در wpf قرار میگیره دوستان اگه کسی میتونه مقاله ، آموزش یا راهنمایی راجع به WPF و زیبا سازی محیط نرم افزار بهم بده ممنون میشم
m.kkhojasteh
سوال: مشکل نصب نشدن ویندوز
سلام... صیحتون بخیر من دیشب یه سیستم گرفتم خودم سرهم کردم و بستم اما الان نمی تونم روش ویندوز نصب کنم. سیستم روشن میشه وارد بخش تنضیمات میشه از هر ده بار که میزنی یه بار از رو سی دی بوت میشه وارد پنل نصب ویندوز میشه که تنضیماتش به وسطش نرسیده هنگ میکنه و دیگه جواب نمیده. با چند تا سی دی متفاوت و سیستم عامل های متفاوت هم امتحان کردم اما نشد. دیگه نمی دونم باید چیکار کنم. لطفا شما کمک کنید. :)
zheperg
سوال: wpf
سلام به همه دوستان یه مشکلی باهاش برخورد کردم اینه که من یک messageBox از اینترنت پیدا کردم و از اون استفاده میکنم.(البته در wpf) توی فرمی که دارم چندین دکمه وجود داره .مشکلی که دارم اینه که با کلید روی دکمه، MessageBox نمایش داده میشه ولی فرم اصلی پروژه میره و مجبورم از Task Bar پایین اونو انتخاب کنم. ممنون میشم کسی راهنماییم کنه که چطور مثل MessageBox خود سی شارپ هم پیامم نمایش داده شه و هم ...
mrtza66
سوال: فایل متنی در سی شارپ
سلام به اساتید گرامی میخوام فایل متنی درست کنم و اطلاعاتی که از کاربر دریافت میکنم رو بریزم به فایل متنی چیکار کنم متن فعلی و بعدی بصورت ادامه دار در فایل ذخیره بشه منظورم اینه که متن جدید به ادامه متن موجود اضافه بشه پیشاپیش سپاسگزارم
mina2000
سوال: تبدیل برنامه سی شارپ دات نت به asp
با سلام و خسته نباشید در حال نوشتن برنامه ای با سی شارپ هستم که بعدا باید تحت وب بشه. دوستان خواهش میکنم بفرمایید که چه نکاتی را باید هم از لحاظ امنیت و هم لایه ای بودن برنامه رعایت کنم؟ با تشکر
Farahani
سوال: برنامه نویسی
سلام خدمت دوستان من ی سوالی داشتم من میخوام ی فرمی رو که دارم بیارم سیستمی کنم این فرم رو چطوری میتونم پیاده سازی کنم ؟ باسی شارپ منظورم اینه ک باید ب ازای تک تک فیلد ها بیارم داخل دیتا بیس فیلد درست کنم وبیارم روی فرم تکست باکس براش قرار بدم ؟
zheperg
سوال: ComboBox
سلام به همه دوستان من یه کمبوباکس در wpf به یک جدول از دیتابیس Bind کردم حالا می خوام وقتی روی ایتم های کمبوباکس کلیک میکنم متن اون کمبوباکس رو نشون بده ولی متاسفانه نمی دونم تو کدوم رویداد کمبوباکس باید کد رو اضافه کنم .ممنون میشم کسی کمکم کنه.
hesampishbin
سوال: غیرفعال کردن قسمتی از تاچ صفحه لمسی لپتاپ
سلام من یه لپتاپ لمسی دارم که به متاسفانه گوشه ای از صفحه نمایش اون شکسته و روی صفحه پارازیت میندازه می خواستم بپرسم با چه نرم افزاری میتونم اون قسمت از صفحه رو غیرفعال کنم؟
برنامه نویس سی شارپ
سوال: ساخت ستاپ با VS 2013
با سلام خدمت itpro های عزیز من دارم از یک برنامه ای که در VS 2013 نوشتم و از بانک خود VS استفاده کردم ستاپ میگیرم. موقعی که برنامه هایی که باید نصب بشه تا بانک رو بشناسه رو انتخاب میکنم و build رو میزنم با خطاهای تصویر روبرو میشم. باید چیکار کنم؟

این پست توسط در تاریخ 02 مرداد 1396 08:39:00 حذف شده است.

دلیل: چون جواب سوالمو پیدا کردم !

A.Karimi
سوال: کار با اسکنر
سلام دوستان من میخواهم از طریق اسکنر که با پورت usb کار میکنه بار کد را بخونم و توی یک textbox نمایش بده باید از چه کتابخونه ای استفاده کنم تو اینترنت کتابخونه های زیادی هست و با پورت کام کار میکنه و فقط از روی عکس میخونه ولی من میخواهم با بار کد خوان بخونه میشه راهنمایی کنین تشکر از همه
برنامه نویس سی شارپ
سوال: خطای بانک اطلاعاتی
ا سلام خدمت دوستان من برنامه ای رو در VS 2013 نوشتم و از sql خود VS استفاده کردم برای بانک اطلاعاتی، که آدرسش در پوشه DB داخل پوشه Debug برنامه هست. برای ستاپ گرفتن از VS 2010 استفاده کردم. مشکلی که دارم اینه که ستاپ رو گرفتم و وقتی روی سیستم دیگه ای نصب میکنم، به بانک اطلاعاتی دسترسی نداره. سوال کردم،گفتن باید مسیر پوشه DB که در سیستم مقصد نصب شده رو در فایل پروژه که با پسوند config هست،...
AmirHoseinHmd
سوال: چند سوال درباره داده ها در سی شارپ
سلام خدمت تمام آی تی پرویی های عزیز. بنده در حال مطالعه مبحث داده ها در زبان برنامه نویسی سی شارپ بودم که یک سری سوالات برام پیش اومد. ممنون میشم اگه اساتید پاسخ بدن. 1- حجم نوع داده String چقدر است؟ (چند بیت؟) 2- رنج مقدار داده های اعشاری double و float چقد است؟ (درحقیقت چند رقم اعشار و تا چه عددی میتوان در آنها ریخت؟) چون من هرچقدر خود عدد و اعشارش رو بزرگ میکردم اروری دریافت نمیکردم! 3- تف...
barman.ar16
سوال: اعمال یک عملیات ریاضی روی رکوردهای دیتابیس
سلام و درود به اساتید عزیز و گرامی من یک برنامه ای کوچولویی دارم راجع به صندوق که دارم با سی شارپ مینویسم توی این برنامه من یک جدول دارم که همیشه حداقل 1000 رکورد داره و شامل ستون های زیر میشه نام نام خانوادگی مبلغ کل وام مبلغ قسط وام مبلغ مانده وام حالا میخوام بوسیله یک دکمه که توی قسمت تنظیمات برنامه گذاشتم هر وقت کلیک شد بیام مقدار موجود توی ستون مبلغ قسط گرفته بشه و از مبلغ کل وام کم ب...
mahdimh20_20
سوال: تغییر چندین لیست کشویی بصورت همزمان با یک کلیک
با سلام اگر چند لیست کشویی با استفاده از تگ select داشته باشیم که همه مشابه هم دارای سه گزینه "بررسی - تایید - غیرفعال" باشند حالا بخواهیم که با انتخاب یک گزینه به طور خودکار همه گزینه های بعدی هم مثل انتخاب فعلی ما شوند چکار باید کرد یعنی لیست کشویی دیگری مثلا در بالای این قسمت قرار دهیم و وقتی از آن لیست کشویی مثلا اگر گزینه تایید انتخاب شد همه آنها به تایید تغییر پیدا کنند و نیاز ن...
mohamadertiahi
سوال: گزارش گیری در ورد
سلام خدمت همه ی دوستان آیا ممکنه که تو ورد از دوتا ستون(عدد) جمعشون و در یک ستون دیگه گزارش بده؟؟ فقط تو وردمیخوام این اتفاق بیفته
mina2000
سوال: فرمول محاسبه پاداش از روی بودجه در سی شارپ
سلام دوستان وقت بخیر من میخوام فرمول زیر رو در سی شارپ پیاده سازی کنم خواهش میکنم اساتید کمک کنن. n 100% A + m 85% A + k 70% A + ... = 95% X ببینید از روی X میخوام A رو بدست بیارم حالا X چیه؟ فرض کنید X کل بودجه یک شرکت هست و این شرکت 3 تارییس اصلی داره که تو فرمول تعداد رییس رو به نام n میشناسیم 6 تا کارمند داره که تو فرمول تعداد کارمندان رو به عنوان m می شناسیم و همینطور الی اخر به صورت سلسل...
shahmadi
سوال: نسخه دسکتاب اینستاگرام
با سلام.من میخواستم روی دسکتاب برنامه اینستاگرام رو نصب کنم و باسرچی که کردم نسخه های متفاوتی دیدم که واقعا نمیدونم چه فرقی با هم دارن؟من نسخه ای می خوام که تمام قابلیت نسخه موبایلی رو داشته باشه.لطفا معرفی کنید.در ضمن الان بدون نصب برنامه account ساختم و میتونم پست بزارم و کامنتهارو mention کنم.ولی کار دیگه ای نمیتونم بکنم.می خواستم بدونم اگه برنامه نصب کنم لازمه account جدید بسازم یا با همون قبل...
behnam.84m
سوال: درخواست راهنمایی جهت شیوه ساخت ایده خودم
سلام به اساتید محترم یک ایده دارم که میخوام خودم با یادگیری طراحی سایت و برنامه نویسی ارایه بدم. ایده من مثل اکثر برنامه های اندروید و سایت های مختص به آن است. ابتدا میدونم برای آندروید نیاز به یادگیری جاوا هستم و شروع کردم. مشکلم اینجاست که برام مبهم است که برای طراحی سایت مربوط به این برنامه اندروید از cms هایی مثل وردپرس یا جوملا استفاده کنم یا یک زبان دیگری مثل php یا net. یاد بگیرم و از ا...
b.84.m
سوال: مدت یادگیری طراحی سایت
سلام ببخشید یک راهنمایی خواستم : در حال یادگیری asp.net و css با کتاب و ویدئوهای منتشر در اینترنت هستم ،،، خواستم بدونم تا چه مدت میتونم سایت خوب نه درحد حرفه ای ولی یک سایت که مورد قبول عموم باشد طراحی کنم ؟؟؟؟
Fatemeh_3
سوال: برنامه نویسی و طراحی وب
سلام دوستان خسته نباشید راستش من چیز زیادی از برنامه نویسی نمیدونم(در حد مبانی سال سوم) ولی میخوام شروع کنم و به صورت حرفه ای دنبالش کنم عاشق ریاضیات و زبانم و از یادگیریشون خسته نمیشم میشه بگید برای برنامه نویسی و طراحی وب باید چه زبان های برنامه نویسی ای رو بلد باشم؟ برای طراحی قالب و ... باید گرافیک و فتوشاپ رو در حد حرفه ای بلد باشم؟ باید روزی چند ساعت واسه اموزش و تمرین وقت بذارم؟ چق...
mohammadhag
سوال: آموزش محیط ویژوال استدیو
سلام دوستان لطفا کتابی یا مرجعی برای یاد گیری محیط ویژوال استدیو معرفی می فرمایید؟ محیط خود برنامه نه زبان برنامه نویسی. ممنون
reza.mohajer25
سوال: جاوا برای اندروید
سلام به دوستان ITPRO دوستان یه سوالی داشتم برای یادگیری برنامه نویسی اندروید میخوام از جاوا اول شروع کنم بعد برم سراغ اندروید آیا کاری که دارم انجام میدم درسته یا خیر ؟ و اگر بخوام اندروید یادبگیرم تا چه مراحل جاوا رو باید پیش برم ؟ و طول زمانی که میخوام یاد بگیرم باید MWC Asp.net هم یاد بگیرم زمان یادگیری این 3 تا رو میشه در عرض 8 یا 9 ماه به جایی رسوند ؟ و اگه سایتی یا کتابی درباره جاوا ...

این پست توسط در تاریخ 28 تیر 1396 07:51:27 حذف شده است.

دلیل: دوبار پشت سر هم فرستاده شده است

amin1334
سوال: وجود نداشتن تنظیمات advanced در بایوس
سلام برای ورود به سیستم عامل مجازی باید intel vt رو فعال ونک ولی در بایوس گزینه ای برای این کار نیست

این پست توسط در تاریخ 28 تیر 1396 11:03:32 حذف شده است.

دلیل: id

این پست توسط در تاریخ 28 تیر 1396 11:04:04 حذف شده است.

دلیل: id1

amirani
سوال: قرار دادن تعدادی عکس برای یک کالا در نرم افزار انبارداری
سلام خدمت تمامی اساتید گرامی بنده تازه برنامه نویسی را شروع کردم و دارم یک برنامه مینویسم برای کالاهای خریداری شده برای شرکت.تو این نرم افزار اطلاعات کالاهایی که برای شرکت خریداری میشه را ثبت میکنیم.ولی نمیدونم برای این که برای هر کالا چندتا عکس و یا فیلم ثبت کنم باید چیکار کنم.ممنون میشم از اساتید اگر بنده را راهنمایی کنند. این نرم افزار به زبان سی شارپ و در ویژوال استدیو2010 و برای پرینت هم st...
mhmmdb
سوال: بهترین نرم افزار جهت برنامه نویسی اندروید
میخوام برنامه نویسی اندروید رو شروع کنم،از کجا شروع کنم و بهترین نرم افزارها چی هستش ؟