Loading…

جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار

کاربران برتر
  • مرتب سازی بر اساس
  • تعداد نمایش در هر صفحه
فاطمه خرم دل
سوال: فوری - برنامه aircraft contorol
سلام کسی می تونه بگه مشکل این کد کجاست؟ .*; import java.io.*; package airtraffic; public class airtraffic { public static void main(String[] args) { / TODO code application logic here IAirTrafficControl tower = new Tower(); Aircraft flight1 = new Airbus("AC159", tower); Aircraft flight2 = new Boeing("WS203", tower); Aircraft flight3 = new Fokker("AC602&qu...
icn2083
سوال: ارتباط سی شارپ و پایتون
آیا در نسخه های جدید ویژوال استودیو امکان ارتباط کد های نوشته شده با پایتون در سی شارپ وجود دارد. به نحوی که قسمتی از کدهای مرتبط به برنامه به زبان پایتون نوشته شود ( از آنجایی که زبان پایتون دارای کتابخانه های قدرتمندی است) و این کد توسط سی شارپ اجرا شود. مثلا سی شارپ داده ها را به پایتون فرستاده کد پایتون را اجرا کرده و نتیجه را از پایتون بگیرد؟ نسخه پاینون 3.4 به بالا
ehsan1995
سوال: قالب وبسایت php ؟
سلام دوستان وقت بخیر من برای کنجکاوی طراحی قالب ، ابتدا یه قالب آماده php دانلود کردم ولی index فایلش وقتی که لود میشه ، کدهاش رو نشون میده و اجرا نمیکنه ، آیا روال خاصی برای اجرای قالبهای php وجود داره ؟ البته لوکال هاستم دارم . برنامه xampp . ممنون
shima_a_m
سوال: error در اندروید استودیو
سلام دوستان من در مدتی که برنامه ام را می نوشتم تمام R ها همان Resource من بودند و هیچ خطایی نمی دادند ولی وسط برنامه بی دلیل R ها را خطا گرفت و دیگه resource های من را تشخیص نمی دهد. مشکل از کجاست؟
برنامه نویس سی شارپ
سوال: انتقال پروسیجرها
باسلام خدمت دوستان itpro ای. من تو سیستم خودم در SQL چندتا پروسیجر و در برنامه ام که در VS2010 هست دارم استفاده میکنم.یک قسمت از برنامه رو همکارم درست کردن و حالا میخوایم کل برنامه رو در یک سیستم جمع کنیم.وقتی برنامه اش رو روی سیستم خودم باز میکنم پروسیجرهاشو نشون نمیده.البته اینو بگم که نام بانک در سیستم هردومون یکی هست.وقتی بانک اونو attach میکنم باز برنامه پروسیجرهای منو نمیشناسه. برای انتقال ...
فاطمه خرم دل
سوال: chatroom
سلام کسی مس تونه بگه این کد چی کار میکنه؟ ممنون میشم سریع تر جواب بدین
فاطمه خرم دل
سوال: فوری - برنامه aircraft contorol
سلام میخوام برنامه aircraft contorolرو با استفاده از الوی مدیاتور بنویسم کسی می تونه کمک کنه چطور باید پیاده کنم ؟ ممنون
ehsan1995
سوال: کتابخانه های cpp ؟
سلام دوستان این کتابخانه stdlib.h در cpp ، دقیقا کاربردش چی هست ؟ و این دستور rand() تو cpp ، چیکار میکنه ؟
فاطمه خرم دل
سوال: mediator pattern
سلام من چند نمونه از برنامه هایی که با الگوی مدیاتور کار میکنند می خوام ؟ و اینکه چطور دارن از این الگو استفاده میکنند؟ نحوه تعاملات با واسط چطور و واسط چیه در این برنامه ها؟
ehsan1995
سوال: CodeBlocks ؟
سلام کسی میتونه در مورد CodeBlocks راهنمایی کنه ؟ ممنون ببینید من برنامه رو add میکنم به برنامه ولی اجرا نمیشه ینی کلا run نمیشه آیا برای اجرای یه برنامه تو CodeBlocks بایستی کار خاصی انجام داده ؟ مثلا وقتی میخوایم تو ویژوال استودیو کد cpp بنویسیم باید یه پروژه Empty ایجاد کنیم . آیا تو CodeBlocks هم همینطوره ؟ کار خاصی میخواد ؟ یه برنامه کوچولو هم مینویسم ولی باز ارور میده درحالی که بر...
QuestionMan
سوال: Computer name
سلام خسته نباشید . میخواستم بدونم راهی بلدید تا Computer name رو تغییر داد بدون اینکه کامپیوتر ری استارت بشه ؟
samaneh_kzp
سوال: طراحی برنامه با استفاده از الگوریتم غربال
با سلام میشه لطفا برنامه ای طراحی کنید که اعداد اول کوچکتر از یک عدد طبیعی مانند n را مشخص کند(با استفاده از الگوریتم غربال اراتستن)
zakani
سوال: نمایش یک فیلد در دو ستون datagridview بر اساس تاریخ
با سلام و عرض خسته نباشید ویو یا تیبل من سه تا فیلد دارند نام کالا، مبلغ فروش و تاریخ فروش حالا من میخوام تو گرید ویو نام جنس مبلغ فروش امروز و مبلغ فروش دیروز (یا روز خاص فروش) که هر دو تاریخ را با دوتا date time selector انتخاب میکنم بهم نشان بده، نشان دادن یک تاریخ را انجام دادم ستون دومش را نمیدونم چطوری بیارم گرید ویو ممنون
برنامه نویس سی شارپ
سوال: نرم افزار advancedinstaller
باسلام خدمت دوستان عزیز. از دوستان کسی هست که با نرم افزار advanced installer از برنامه ای که در VS2010 و با بانک SQL2008 نوشته شده ستاپ گرفته باشه؟ نیاز به کمک فوری دارم.
ehsan1995
سوال: مشکل در زبان سی ++ ؟
سلام وقت بخیر کدهای زیر در سی پلاس پلاس چه کاربردی دارند دقیقا : (به صورت تخصصی) 8 تا سوال داشتم : ممنونم
ehsan1995
سوال: ویژوال استودیو ؟
سلام دوستان نحوه ایجاد یه فایل پروژه جدید در ویژوال استودیود چگونه هستش ؟ البته میدونم از New Project ، من درواقع میخوام کد سی++ بنویسم تو محیط کنسول ویژوال استودیو . حالا هنگام ایجاد یه فایل پروژه جدید ، بایستی چیکار کنم ؟ کدام گزینه رو انتخاب کنم برای برنامه نویسی سی++ ؟ ممنون
iran58
سوال: تنظیمات vs2017
سلام چگونه ویژوال استودیو2017 را تنظیم کنم تا کداهیم شیبیه عکس زیر شوند
nzr
سوال: تبدیل فایل به باینری
با سلام .من یه سیستم چت با سرور php و کلاینت javascript نوشتم.میخواستم ببینم چطور میتونم فایلی رو که از طریق تگ input بارگذاری کردمو به باینری تبدیل کنم و بعد تکه تکه کنمو بفرستم سمت سرور .الان از base64 استفاده میکنم.که به نوعی حجم فایلمو افزایش میده و چون از json هم استفاده میکنم و به ازای هر کاراکترم یه (,) اضافه میکنه در واقع حجم فایلمو 8 برار میکنه و یکم طول میکشه تا بفرسته.لطفا راهنمایی کنی...
برنامه نویس سی شارپ
سوال: ساخت ستاپ با advanced installer
با سلام خدمت دوستان عزیز. من میخوام برنامه ام که در VS2010 نوشته شده و برای جداول از Sql server2008 r2 استفاده کردم از advanced installer استفاده کنم. در این مرحله از فایل آموزشیش اومده دستور ساخت بانک و جدول رو گذاشته.البته فقط یک جدول داره: سوال من اینه که منم باید کوئری تمام جداولم رو اینجا بنویسم؟ میشه از خود sql دستوراتشو بردارم؟ چون تعداد جداول من خیلی زیاده؟
majidsf
سوال: راهنمایی در اجرای کد سی شارپ
سلام یه برنامه هست برای سی شارپ که چندتا عدد از ورودی بگیره و اعدادی که رقم سمت راست آن ها برابر 5 هستش رو در خروجی نمایش بده . کد رو نوشتم مشکلی نداره فقط نمیدونم چطوری همه ی اعداد که رقم سمت راست آن ها برابر 5 است با هم نشون بدم نه به صورت تکی اینو رو هم با لیست نوشتم ولی کار نمیکنه لطفا یه راهنمایی بکنید که چجوری این برنامه کار کنه ؟ با آرایه نمیدونستم به چه صورت بنویسم .
ehsan1995
سوال: سی ++ ...
سلام آیا برنامه ای که در محیط کنسول سی شارپ ، به زبان سی++ نوشته شده فقط در همان محیط قابل اجراست یا میشه تو برنامه ی دیگه هم اجراش کرد ؟
برنامه نویس
سوال: واترارک کردن ویدیو در c#
سلام خسته نباشید می خواستم بدونم چطور میشود یک ویدیو را در c# واترمارک کرد؟
daniel007
سوال: معنی این خط کد رو کسی میدونه؟
سلام کسی معنی اون خط که تو عکس مشخص کردم رو میدونه چیه؟ منظورم اون قسمت 0و1 بعد از کلمه ی بافر هستش.معنیش چیه؟چرا۳خط پایین تر بجای۱نوشتهc؟ ممنونم میشم کسی جواب بده.
برنامه نویس سی شارپ
سوال: Attach کردن دیتابیس
باسلام خدمت دوستان عزیز. من این کد رو در رابطه با attach کردن دیتابیس در سیستم مقصد دیدم: در این وبلاگ : http:barnamenevishelp.blogfa.compost3 و این کد رو در فرم لاگین برنامه ام کپی کردم.یک سری از دستوراتش رو نمیشناسه. این دستورات: و و باید using خاصی به برنامه اضافه کنم؟یا پروسیجری بنویسم؟ باید چیکار کنم؟
ehsan1995
سوال: C++ Programming
سلام روز بخیر یه فایل cpp دارم ولی زیاد ازش سر در نمیارم . از یه سری کتابخانه هاش و یه سری توابع که برام یکمی گنگ وار هستن . لطفا کسی از دوستان میتونه کمکم کنه که لینکشو بزارم از ایمیلیم پیوند کنم اینجا ؟ ممنون
hadi_tg7
سوال: تکراری نبودن مقادیر لیست باکس
باسلام. از فرمول زیر برای بایند کردن یکی از ستون های دیتابیس به لیست باکس استفاده کرده ام. name=نام ستون دیتا بیس db=نام انتتی فریموورک حالا چگونه میتوانم از ورود داده های تکراری موجود در دیتابیس به این لیست باکس جلوگیری نمایم.از WPF استفاده میکنم.)(#C)
parsa.mt
سوال: لینک‌ها در اندروید
سلام در webView وقتی صفحه لینک (<a>) داشته باشه، اگر روش کلیک کنیم در مرورگر باز میشه. آیا میشه کاری کرد که در خود webView باز شه؟
someah
سوال: اکسپورت گزارش به Excel
با سلام و روز بخیر بنده برنامه ای در ASP.NET MVC نوشته ام برای اکسپورت گزارشم به فایل اکسل. برنامه در محیط VisualStadio اجرا می شود و نتیجه دلخواه را از آن میگیرم اما بعد از Publish برنامه و قرار دادن آن بر روی IIS سرور (Windows Server 2012 R2) با خطای زیر رو به رو می شوم. برای رفع این خطا به پوشه ی wwwroot دسترسی کامل را به IIS_IUSRS دادم . همچنین بر روی سرور office را نصب کردم و در com...
ramin22
سوال: راهنمایی برای نصب ویژوال استودیو
سلام من یکبار ویژوال استودیو 2017 رو نصب کردم انقدر سنگینه باز شدنش یک دقیقه می کشه چه برسه که بخوام باهاش کار کنم. مدام هنگ می کنه من فقط می خوام C# و SQL server و مواردی که کاملا مربوط به این دوتاست رو نصب کنم. فقط هم برای برنامه نویسی دسکتاپ برای ویندوز می خوام استفاده کنم. زامارین، asp.net، cross platform ، برنامه نویسی موبایل و ... رو اصلا نمی خوام. من یکسری عکس گرفتم و اگه یکی ...
shima_a_m
سوال: Run time error در اندروید استودیو
سلام. من در مابین برنامه نویسیم در اندروید استودیو برای تست برنامه ام به run time error ای برخوردم که نمیدونم چه جوری برطرفش کنم. یعنی هنگام اجرای برنامه برنامه ام crash میشود و باز نمیشود. کسی میتونه کمکم کنه؟ ممنون