Loading…

جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار

  • مرتب سازی بر اساس
  • تعداد نمایش در هر صفحه
kayvan1
سوال: تاریخ شمسی در C#
سلام به همگی در C# با استفاده از Persian Calender تاریخ شمسی رو نمایش میدم ولی وقتی نام ماه رو نمایش میده به این صورته : به جای اسم ماه به صورت فارسی به انگلیسی نوشته میشه چطور این مشکل رو حل کنم ؟ ممنون
ss3701
سوال: در خواست راهنمایی جهت کد چک باکس
سلام من کدی میخوام که در PHP وقتی صفحه بازمیشه تگ Input و نوشتن اطلاعات در حالت عادی غیر فعال باشه و یه چک باکس باشه که وقتی تیک بزنیم به صورت آنی تگ Input فعال بشه و بشه چیزی داخل ش نوشت باتشکر
ss3701
سوال: تگ Select با PHP
سلام دوستان من دنبال کدی میگردم که بتونم با استفاده از ID تگ <Select> اون مقدار تگ رو در صفحه باز کنم مثلا : این اگه کد من باشه با استفاده از a.php?id=2 مقدار saab رو انتخاب شده در صفحه نشون بده باید چطور استفاده کنم ؟ باتشکر <select> <option value="volvo">Volvo</option> <option value="saab">Saab</option> <option value="m...
AmirHoseinHmd
سوال: تفاوت تابع با متد
سلام دوستان خسته نباشید، به تازگی سوالی ذهنم رو درگیر کرده. اینکه تفاوت متد با تابع چیه یا اصن تفاوتی دارن؟ دوتاشون یه چیزن؟ یا... توی اینترنت هم که سرچ می کنم نظر ها و پاسخ ها به این سوال متفاوته و من نمیفهمم کدوم درسته! ممنون میشم با دلیل پاسخ بدید. باتشکر
ZimaSystem
سوال: آیا استفاده از thread در سوکت پروگرامینگ الزامی است ؟
سلام و عرض ادب بنده میخوام برنامه ام به طور مرتب به گوش باشه و پورت شبکه را گوش کنه به محض دریافت بسته از شبکه عملیاتی انجام بده سوالم اینجاست آیا حتما باید از Thread استفاده کنم ؟ چرا ؟ نحوه استفاده از Thread به چه شکلی هستش ؟ تشکر
AmirHoseinHmd
سوال: تفاوت قائل نشدن میان حروف کوچک و بزرگ در سی شارپ
سلام دوستان، چند وقتیه دنبال کدی متدی چیزی میگردم که در ورودی هایی که کاربر وارد میکنه بین حروف کوچیک و بزرگ تفاوت قائل نشه...!!! مثلا اگه به کاربرم میگم دکمه A رو بزن، تا مثلا از برنامه خارج بشی باید یه متغیر از نوع (Char) تعریف کنم بعد بگم مقدار این متغیر رو کاربر وارد کنه و اگه مثلا مقدار وارد شده A بود از برنامه خارج شو. اما مشکل اینجاست که اگه یوزر a رو وارد کنه شرط من فالس میشه و مثلا از ...
sinayazdani
سوال: شروع برنامه نویسی
با سلام : من یک سوال خیلی مهم دارم . دوستانی که الان برنامه نویس حرفه ای هستند از چند سالگی شروع به یادگیری کردن .؟ و اینکه من اگه به جاوا و پی اچ پی مسلط شم می تونم درامد خوبی کسب کنم ؟ ممنون اگه جواب بدید ...
nabaz
سوال: دسترسی به cmd در جاوا
سلام به اساتید محترم من یه JTextField تو جاوا ساختم میخوام وختی دستوری توش وارد بشه اتوماتیک این دستور تو cmd ویندوز ارسال بشه و خودش اجرا بشه ممون 🌷🌷
vahid.kh
سوال: فیکس شدن برنامه با تمام گوشی ها با اندازه و صفحه متفاوت
سلام.من با جاوا و اکلیپس یک برنامه اندروید نوشتم.اما تو گوشی با اندازه 5.1 inch به بالا خوب دیده میشه منوهاش.ولی با گوشی های کوچکتر بعضی گزینه هاش دیده نمیشه.و اینکه چطور صفحه نرم افزار متحرک بشه که بتونم بالا و پایین بره صفحه نرم افزار تا تمام منو هاش دیده بشه. من هنگاه طراحی صفحه در نرم افزار اکلیپس گزینه 5.1 رو انتخاب کرده بودم.چطور میشه که برنامه رو هر گوشی و تبلت متفاوت فیکس صفحه بشه
AmirHoseinHmd
سوال: این چه زبانیه؟
سلام دوستان من داشتم تو نت میگشتم دنبال ویروس جعلی :) به چند تا سایت برخوردم که دیدم دستورالعمل های رو نوشتن و گفتن توی نت پد اینا رو کپی کنید و با فرمت bat ذخیره کنید. میخواستم بدونم آیا این کد ها برای زبان برنامه نویسی خاصین؟ اخه کامپایل که نمیشن اما دستوراتشون مثل دستورات زبان های برنامه نویسی هستش (حلقه for و ...): ممنون میشم پاسخ بدید
AmirHoseinHmd
سوال: از کدام یک از متغیر ها در اینجا استفاده کنم؟
سلام دوستان، من یه برنامه نوشتم (به زبان سی شارپ) میانگین تعداد مشخصی از اعداد رو نشون میده (سورس کدش رو هم میتونید ببینید). در واقع در وهله ی اول از یوزر میپرسه چند تا عدد رو می خوای میانگینشون رو حساب کنی و بعد تعدادی که یوزر وارد کرد رو داخل تعداد ایندکس های آرایه از نوع دابل میریزه، حالا یه سوال داشتم که شاید بنظر خیلی مهم نیاد ولی میخواستم بدونم. اونم اینه که در مرحله آخر یعنی قسمتی که متغیر...
abolfazlab
سوال: نمایش مقادیر enum در combox با عنوان دلخواه
سلام فرض کنید enum زیر را نوشته ایم چگونه می توانم داده های این enum را داخل یک combox را بصورت (سلام و خداحافظ )نمایش بدهم و Id مربوطه را به جدول مورد نظر انتقال بدهم باتشکر
AmirHoseinHmd
سوال: درخواست دیشکنری زبان تخصصی برای برنامه نویسی و کامپیوتر
سلام دوستان، خسته نباشید. من خیلی وقته خیلی جدی دنبال دیکشنری زبان تخصصی در حوزۀ برنامه نویسی، نرم افزار و کامپیوتر میگردم. اما چیزی پیدا نکردم. یعنی در واقع به طوری که بعد از فول شدن اون، بتونیم بیشتر اصطلاحات و کلمات داخل مقالات و کلیپ های آموزشی (در حوزۀ برنامه نویسی و...) رو متوجه بشیم. اینم بگم که english to english یا english to persian بودنش فرقی نمیکنه فقط یه چیز کاملا مطمئن و خوبی ب...
mhrnia
سوال: چرا comboBoxاشتباه میگیره؟؟
سلام چرا comboBoxاشتباه میگیره؟؟
barman.ar16
سوال: دقیقا باید از کدام روش join استفاده کنم ؟؟؟؟
سلام به اساتید و دوستان عزیز من توی یه برنامه ای که دارم آماده می کنم با یک مسئله ای برخوردم که ممنون میشم راهنمایی کنید تا بحال بیشترین استفاده من از بانک های اطلاعاتی دستورات ساده insert یا update و delete بودن اما الان نیاز پیدا کردم که دو تا جدول رو با هم ادغام کنم در واقع مورد نیازم این هست که ممنون میشم کمک کنید : یک جدول دارم که اطلاعات فرد درونش هست (نام و نام خانوادگی ، کد پرسنل...
danter
سوال: آینده برنامه نویسان و آی تی کارها
سلام چند وقتیه این سوال ذهنم رو مشغول کرده که اگه من برم سراغ شغل برنامه نویسی یا شغل های مرتبط با ای تی آینده اش چجوریه و اینکه و قتی یه برنامه نویس از مرز 40 سال گذشت دیگه استخدامش سخت میشه چون من ندیدم برنامه نویس بالای چهل سال رو بالای 20 یا سی سال استخدام کنند. و برنامه نویسانی که از مرز چهل سالگی میگذرند چه باید بکنند؟
valentine093
سوال: سوال در مورد مراحل تولید نرم افزار در شرکت های برنامه نویسی ایران؟
با سلام خدمت اساتید محترم من در یک شرکت نرم افزاری به عنوان برنامه نویس در یک پروژه عظیم مشغول هستم.مشکلی که ما داریم اینه که مدیر ما درباره فرم هایی که قراره بنویسیم فقط بسنده به شکل ظاهری آنها در یک فرم UX کرده و چند خطی توضیح روی همان UX میده که آنهم در طول کد نویسی عوض میشود و ادعا دارد که در شرکت های دیگه این لطف رو نمیکنن و تحلیل همین جوری هست که هر روز عوض میشه.یعنی در یک یا دو روز شاید...
NixyMan
سوال: نصب کتابخانه در پایتون؟
سلام خسته نباشید. سوال اول اینکه آیا به کتبخونه ها در پایتون ماژول یا مدل میگن؟؟ سوال دوم من یک کتابخونه به نام swampy دانلود کردم میخوام اون رو نصب کنم این کار به چه صورت هست؟ (میدونم باید از import استفاده کرد فقط نمیدونم باید چطور نصبش کرد)
ictman
سوال: مشکل در فراخوانی توابع
سلام قصد دارم برنامه دوز یا X و O رو در سی شارپ بنویسم. در کد زیر غیر از تابع Main چهار تابع تعریف کردم که همگی هم در یک کلاس هستند.مشکلی که دارم این هست که وقتی توابعی که همگی در یک کلاس هستند رو فراخوانی می کنم کامپایلر Error میده ممنون میشم راهنمایی کنید.
cnmeysam
سوال: صفحه بندی فراخوانی از mysql در جاوا netbeans
سلام چطور میشه توی تیبل اطلاعاتی که از دیتابیس فراخوانی میشه صفحه بندیش کرد مثلا توی تیبل اول 10تا سطر اول از دیتابیس فراخوانی بشه دکمه next رو که میزنم از 10تا20 فراخوانی و نمایش داده بشه همینطور الی آخر و برعکس دکمه prev رو که میزنم 10تا 10تا کم کنه مثلا از 90تا 100 برگرده بشه 80تا89 و الی آخر من هرکاری کردم نتونستم مشخصات اتصال به دیتابیس رو توی یک کلاس تعریف کنم بعد توی فرم این عملیات رو درست...
MPERSIA
سوال: ترتیب ذخیره شدن و یا نمایش مقادیر سطرهای فرستاده شده به SQL
درود و خسته نباشید میخواستم بدون چرا سطرهای یکی از جداولم تو SQL بصورت نامرتب ذخیره میشه؟ به این صورت ستون اول رو ملاحظه کنید تو این جدول ستون کلید ندارم اصلا لازمم ندارم باشه چون هم ستون اول و هم ستون دوم میتونند مقادیر تکراری داشته باشند و میخوام بصورت مرتب مرتب ذخیره بشه شاید مشکلی نداشته باشه ولی میخوام بدونم که با چه راهی میتونم انجامش بدم تا در مواقع لزوم ازش استفاده کنم اینم کوئری ...
AmirHoseinHmd
سوال: سی شارپ کنسول اپلیکیشن یا ویندوز فرم اپلیکیشن؟!
سلام دوستان خسته نباشید میخواستم بپرسم برای شروع برنامه نویسی سی شارپ اول بهتره با کنسول اپلیکیشن شروع کنم یا از اول همون ویندوز اپلیکیشن کار کنم؟ ممنون میشم پاسخ بدید فقط بدونید من مبتدی مبتدیم
mohamadertiahi
سوال: دستور انتقال در Batch File
سلام خسته نباشید من یک دستور میخوام که یک فایل ورد را با اسم مشخص انتقال بدم مثلا به D:\NewFolder\Docx ممنون میشم راهنمایی کنید...
navidghaderi1378
سوال: پایتون و ای اس پی
سلام دوستان من چند وقت پیش با راهنمایی های اقای احمدی بین php و Asp ای اس پی رو انتخاب کردم ولی الان یه چیز جدید دیدم این پایتون دیگه چیه اضافه شده؟ میشه یه چیز کویچک رو با پایتون کدشو بزنید با Asp هم بزنید ببینم کدوم سریع تر و راحت تره و البته شما هم بگید کدوم قوی تره
AmirHoseinHmd
سوال: منبع آموزشی خوب برای یادگیری برنامه نویسی C#‎
سلام دوستان، من حدود سه ماهی هست که بطور جدی دنبال یادگیری برنامه نویسی سی شارپم! توی این مدت چند تا موسسه آموزشی، فیلم آموزشی و... رو تجربه کردم. اما هیچ کدوم به صورت ایده آل نبودن. یعنی از ابتدا توضیح نمیدادن و میومدن مباحث رو پراکنده مطرح میکردن که اصلا باب میل بنده نبود میخواستم از دوستان برنامه نویس این دوتا سوال رو بپرسم: 1. شما چگونه و از چه راهی برنامه نویسی یاد گرفتید به طور دقیق ...
AmirHoseinHmd
سوال: چه زبانی شروع کنم؟
سلام دوستان خسته نباشید. من به برنامه نویس مبتدیم و میخواستم برنامه نویسی شروع کنم. اول رفتم سراغ سی شارپ و اکنونم دارم ادامه میدم، اما گفتم شاید راهم درست نباشه. میخواستم بدونم دوستانی که برنامه نویس شدن از چه زبانی شروع کردن و چه راهی رو در پیش گرفتن و همچنین هم اکنون برای منی که دانشم از کامپیوتر خیلی خوبه اما در برنامه نویسی سررشته ای ندارم، چه زبانی بهتره؟ و همینطور چه منبعی؟ چون هرکسی ...
prs2.jlover
سوال: ذخیره مقدار تکست باکس در sql
سلام. من فرمی رو طراحی کردم در ویژوآل استودیو چند تا هم تکست باکس و یک دکمه تایید و datagridviewهم قرار دادم روی فرمم. ارتباط رو هم با جدول sqlبرقرار کردم کد به این صورت اروری نداد اما متاسفانه جواب نمیده اینکار * حالا سوال من اینجاست مقداری رو که در تکست باکس وارد میکنم ، برای اینکه بخوام در جدولsql ذخیره بشه و در datagridview نمایش داده بشه، چه کدی رو باید وارد کنم؟؟؟؟؟؟؟ مم...
parviz77
سوال: راهنمایی 3
سلام در مورد این برنامه و و این دو حلقه می خوام حتما توضیح کامل و روان (به صورت گنگ و نامفهوم نباشه) بدید که متوجه بشم با تشکر
zare2020
سوال: مشکل در ساختن setup نرم افزار
سلام خدمت شما دوستان گرامی. بنده یک نرم افزار با زبان C# طراحی کردم و تمام شد الان که میخواهم پکیجش کنم و فایل setupدرس کنم. درس میشه ولی متاسفانه نمیتونه تو یه سیستم دیگه غیر از سیستم خودم به پایگاه داده ای که با sqlserverنوشتم وصل شه و اروور می ده و به پایگاه داده وصل نمیشه.نمیدونم مشکل تو کانکشنه یا این که باید یه چیزی مثل نت فریم ورک 4 رو رو سیستم نصب کنم؟ (البته وقتی سرویس sqlserver مربوط ...
sdds
سوال: ویژوال استودیو
سلام میخواستم بدونم اگر من c# رو در ویژوال استودیو یاد بگیرم بعدا میتونم توی محیط نوت پد یا نوت پد ++ کد نویسی کنم یا با هم فرق میکنن