Loading…

جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار

  • مرتب سازی بر اساس
  • تعداد نمایش در هر صفحه
maryam7676
سوال: مشکل اجرای کددرجاوا
سلام من برنامم موقع اجرا صفحه ی دیگری به اسم hello world بازمیشه مشکلش چیه?
AmirHoseinHmd
سوال: از کدام یک از متغیر ها در اینجا استفاده کنم؟
سلام دوستان، من یه برنامه نوشتم (به زبان سی شارپ) میانگین تعداد مشخصی از اعداد رو نشون میده (سورس کدش رو هم میتونید ببینید). در واقع در وهله ی اول از یوزر میپرسه چند تا عدد رو می خوای میانگینشون رو حساب کنی و بعد تعدادی که یوزر وارد کرد رو داخل تعداد ایندکس های آرایه از نوع دابل میریزه، حالا یه سوال داشتم که شاید بنظر خیلی مهم نیاد ولی میخواستم بدونم. اونم اینه که در مرحله آخر یعنی قسمتی که متغیر...
sepahbod
سوال: آپلود فایل بر روی IIS و ذخیره محتوا در یک درایو به اشتراک گذاشته شده
با سلام و احترام خدمت دوستان عزیز من یک وب سایت دارم که با ASP.NET طراحی شده. در این وب سایت یک بخشی جهت آپلود فایل وجود داره . ولی چون حجم فایلهای آپلود به مرور زمان خیلی زیاد میشه من قصد داشتم که این فایلها را در مکانی غیر از درایو C ذخیره کنم برای همین آدرس فیزیکی پوشه ای که اطلاعات در IIS در آن ذخیره می شود را به درایو D تغییر دادم حالا من در ویندوز یک درایو به اشتراک گذاشته شده دارم...
abolfazlahmadi
سوال: کوتاه کننده لینک در سایت
سایت goo.gl ادرس یه مطلب بهش مدیدم و لینک کوتاه اون مطلب بهمون میده آیا میشه کاری کرد که با کدنویسی لینک مطلب روی goo.gl کوتاه کنه و بهمون بده؟
abolfazlab
سوال: نمایش مقادیر enum در combox با عنوان دلخواه
سلام فرض کنید enum زیر را نوشته ایم چگونه می توانم داده های این enum را داخل یک combox را بصورت (سلام و خداحافظ )نمایش بدهم و Id مربوطه را به جدول مورد نظر انتقال بدهم باتشکر
MPERSIA
سوال: کار با مقادیر و خصوصیات نمودار (چارت) در C#
با درود و خسته نباشید خدمت دوستان چنتا سوال درمورد چارتها دارم با توجه به تصویر زیر : 1 - چطور میتونم تو این چارت به جای مقادیر ستون x که الان شماره های 9 ،10، 11 و 12 رو داره نشون میده ماه های سال شمسی رو نشون بدم ؟؟؟ 2 - چطور میشه مقادیر سری ها (series) رو بصورت عمودی داخلشون نشون داد؟ ممنون از کمک هاتون
ZimaSystem
سوال: چرا نصب و راه اندازی VS اینقدر زمان بر و طولانی است ؟
با سلام و احترام کسی از دوستان اطلاع داره چرا نصب و راه اندازی Visual Stadio اینقدر زمان بر هستش ؟ آیا راه حل مناسبی برای این موضوع دارید ؟ با تشکر.
mohamadrafiei
سوال: اتصال اسکنر به برنامه تحت وب asp.net
با سلام خدمت دوستان در حال نوشتن برنامه ی تحت وب با asp.net و زبان سی شارپ هستم که در بخشی از اون کاربر باید بتونه مدارک خود را مستقیما اسکن کنه. در واقع میخوام اسکنر به برنامه متصل باشه و با زدن دکمه ای اسکنر فراخوانی بشه و تصاویر اسکن شده روی سرور ذخیره بشه. در صورت امکان در خصوص نحوه اتصال اسکنر به برنامه و همین طور نحوه ارسال تصاویر اسکن شده راهنماییم کنین.
AmirHoseinHmd
سوال: معرفی منبع تمارین برنامه نویسی
سلام دوستان خسته نباشید. بنده دنبال یه منبع خوب برای تمرین های برنامه نویسی میگشتم. یعنی یه صورت مسئله بده و در آخر جواب روهم داده باشه. میخواستم بگم اگه کسی از شما دوستان گرامی سایتی چیزی (اگه تو خود آی تی پرو باشه که چه بهتر ولی من پیدا نکردم) سراغ داره لطفا معرفی کنه نیاز مبرم دارم برای تمرین برنامه نویسی
mohseni
سوال: ارسال و دریافت sms در سی شارپ
با سلام و عرض ادب. از مدرس دوره سی شارپ سوال داشتم: آیا در دوره های آموزش سی شارپ در رابطه با نحوه ارسال و دریافت پیامک هم توضیح داده می شود؟ منتظر پاسختون هستم. ممنون از توجه شما. با تشکر. مریم محسنی.
AmirHoseinHmd
سوال: درخواست دیشکنری زبان تخصصی برای برنامه نویسی و کامپیوتر
سلام دوستان، خسته نباشید. من خیلی وقته خیلی جدی دنبال دیکشنری زبان تخصصی در حوزۀ برنامه نویسی، نرم افزار و کامپیوتر میگردم. اما چیزی پیدا نکردم. یعنی در واقع به طوری که بعد از فول شدن اون، بتونیم بیشتر اصطلاحات و کلمات داخل مقالات و کلیپ های آموزشی (در حوزۀ برنامه نویسی و...) رو متوجه بشیم. اینم بگم که english to english یا english to persian بودنش فرقی نمیکنه فقط یه چیز کاملا مطمئن و خوبی ب...
rezahamze
سوال: Hyperlink در نرم افزار Excel
با سلام من یک فایل Excel دارم که در آن دوتا Sheet دارم.میخوام Page هام یا همان صفحات Sheet را توی یک Sheet دیگر Hyperlink کنم آیا این امکان وجود دارد، یعنی طوری بشه که وقتی روی سلول مربوطه کلیک کنم Page مورد نظر من در Sheet مقصد باز شود، ممنون میشم اگه کمکم کنید مشکلم رو حل کنم.با تشکر از دوستان.
mhrnia
سوال: چرا comboBoxاشتباه میگیره؟؟
سلام چرا comboBoxاشتباه میگیره؟؟
NixyMan
سوال: وب هوک (WebHook) چیست ؟ چه کاربردی دارد؟
سلام خدمت همه دوستان همونطور که از موضع پیداست سوال من اینه که وب هوک (WebHook) چیست ؟ چه کاربردی دارد؟ اگر امکانش هست با مثال توضیح بدید با تشکر.
eh.ehsansepehri
سوال: سوال در مورد سی شارپ
سلام دوستان می خوام کدی تو سی شارپ بنویسم که کاری کنه که هر فایلی مثلا با پسوند .txt در سیستم بود با نرم افزار خودم باز شه یعنی لازم نباشه کاربر بیاد فایل رو از open with با نرم افزارم باز کنه.
vahiyas
سوال: قطع دسترسی نرم افزار اندروید، با از بین بردن کدهای مربوط به اتصال اینترنت نرم افزار
با عرض سلام.. آیا میتوان با دست بردن به کدهای یک نرم افزار اندرویدی اتصال آن را از اینترنت قطع کرد؟
ZimaSystem
سوال: جدول ساده در C#
سلام و احترام بنده برای یک کار کوچک نیاز دارم همراه سورس برنامم یک جدول 5 6 رکورده ثابت همیشه باهاش جا به جا بشه ... دنبال راه حل هستم که بدون استفاده از دیتابیس بتونم کار مد نظرم را انجام بدم .. مثلا برای خیلی کارهام از فایل Setting.setting استفاده میکنم ... اما این جدول تا اینجایی که من دیدم فقط یک رکورد میگیره ... اگر راه حلی دارید بهم بگید ممنون میشم ... ساختار XMl برام خیلی مناسبه
afshinh
سوال: حذف گوگل آنالیتیک
سلام قصد دارم گوگل آنالیتیک حذف کنم کد مربوطه حذف شده ولی بازم تو سورس سایت قابل مشاده است کد اینه
mehdi.ma6
سوال: OptionMenu در پایتون
میخواستم توی پایتون با کتابخانه tkinter یک OptionMenu بسازم (گرافیکی) که وقتی روی اون آپشن کاربر کلیک میکنه یه تغیراتی توی برنامه ایجاد بشه (مثلا رنگ بک گراند صفحه تغییر کنه) یا اینکه با کلیک رو آپشن یه برنامه جدید باز بشه. ممنون میشم اگه کمکم کنید.
Negar.a
سوال: علاقه مندی به برنامه نویسی
سلام.خسته نباشین.من دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزار هستم.به برنامه نویسی علاقه ای ندارم ب همین دلیل تلاشم نکردم.اگه میشه بگین چجوری میشه علاقه مند بشم به رشتم و پیشرفت کنم.برای برنامه نویسی به زبان c کتاب یا جزوه و نرم افزار معرفی کنین.با تشکر
afshinh
سوال: تغییر فریم ورک
با سلام و عرض ادب دوستان عزیز پروژه اینجانب با زبان سی شارپ و تکنولوژی asp.net و معماری mvc تولید شده فریم ورک دستی بوده و تصمیم دارم این فریم ورک حذف بشه و از فریم ورک خود ماکروسافت استفاده کنم سوالاتی ذهن من درگیر کرده امکان تغییر فریم ورک هست؟ آیا کد سورس باید ادیت بشه؟ خط به خط؟ فریم ورکهای مورد استفاده برای سی شارپ asp.net چیه؟ و کدام یک از همه بهتره؟ net framework خوبه؟ در ض...
venoos
سوال: ارسال فایل صوتی با استفاده از httpclient در ویندوز فرم C#
با عرض سلام و خسته نباشید. من ی وب سرویس Restful دارم که میتونه فایل صوتی دریافت کنه و یک سری چیزای دیگه. من با مقدار و ... با وب سرویس ارتباط برقرار کردم. و دریافت هم کردم. ولی از دوستان کسی کار کرده که چجوری فایل رو به سمتش بفرستم با استفاده از httpclient. ممنون میشم راهنمایی کنید.
barman.ar16
سوال: انتقال اطلاعات از فایل اکسل به پایگاه sqlite توسط کدنویسی در سی شارپ
سلام به اساتید بزرگوار به دنبال روشی هستم که بتونم اطلاعات را از اکسل به پایگاه sqlite انتقال بدم ... البته به روش import کردن نه بلکه میخوام اینکار توسط کدنویسی در سی شارپ صورت بگیره تا کاربر خودش این کار رو انجام بده در واقع یک فایل اکسل هست که نزدیک به 3000 رکورد داره و هر ماه باید با توجه به تغییراتی که داره دوباره تغذیه بشه و جایگزین اطلاعات قبلی بشه خودم جستجو کردم یه روش دیدم به اس...
sadeghi_a
سوال: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی
چطور در mvc سمت view تاریخ شمسی رو به میلادی تبدیل کنم و نمایش بدم ؟
abolfazlab
سوال: فعال کردن PUT , DELETE در form method ويژوال 2015
سلام من PUT , DELETE در IIs فعال کردم و بصورت اتوماتیک در vs2015 هم فعال شد اما بار دیگر خواستیم استفاده کنم دیگر فعال نیست و فقط post و get نمایش می دهد و گزینه های دیگر را نمایش نمی دهد برای فعال کردن باید چکاری انجام بدهم باتشکر
amirra87
سوال: برنامه نویسی را از کدام زبان شروع کنم
با سلام از ابتدا اگر بخواهیم برنامه نویسی کنیم برای اولین بار از کدام زبان شروع کنیم. کدام زبان برای برنامه نویسی مبتدی بهتر است؟ و آسانتریت زبان برنامه نویسی کدام زبان است؟
sadeghi_a
سوال: بهترین روش برای چندزبانه کردن سایت ؟(متن های ثابت)
استفاده از Culture چطوری هست ؟ یا استفاده از دیکشنری مقاله فارسی و خوب یا فیلم معرفی کنید یا توضیح ممنون.
barman.ar16
سوال: دقیقا باید از کدام روش join استفاده کنم ؟؟؟؟
سلام به اساتید و دوستان عزیز من توی یه برنامه ای که دارم آماده می کنم با یک مسئله ای برخوردم که ممنون میشم راهنمایی کنید تا بحال بیشترین استفاده من از بانک های اطلاعاتی دستورات ساده insert یا update و delete بودن اما الان نیاز پیدا کردم که دو تا جدول رو با هم ادغام کنم در واقع مورد نیازم این هست که ممنون میشم کمک کنید : یک جدول دارم که اطلاعات فرد درونش هست (نام و نام خانوادگی ، کد پرسنل...
nabaz
سوال: اعداد بزرگ در جاوا
سلام اساتید محترم وختی یه عدد رو به یه توان میرسونیم اگه عدد بزرگی باشه خروجی با نماد e نشون داده میشه فرضا(233441e.25) راهی هست که خروجی رو عادی بگیریم؟ و این e رو حذف کرد؟
danter
سوال: آینده برنامه نویسان و آی تی کارها
سلام چند وقتیه این سوال ذهنم رو مشغول کرده که اگه من برم سراغ شغل برنامه نویسی یا شغل های مرتبط با ای تی آینده اش چجوریه و اینکه و قتی یه برنامه نویس از مرز 40 سال گذشت دیگه استخدامش سخت میشه چون من ندیدم برنامه نویس بالای چهل سال رو بالای 20 یا سی سال استخدام کنند. و برنامه نویسانی که از مرز چهل سالگی میگذرند چه باید بکنند؟