Loading…

جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار

  • مرتب سازی بر اساس
  • تعداد نمایش در هر صفحه
joker159
سوال: برنامه های اصلی ویندوز 10 ارور میده
ببخشید. ویندوز من خود یه خود اپدیت شده و حالا همه برنامه های اصلیش مثل photos-groove music-movie و... همشون این ارور رو میدن ارور اول: photos cant be opened using built-administrator account. sing in with a different account and try again. ارور دوم:this app cant be activated by the built- in administrator. باید چیکارش کنم ؟؟ لطفا راهنمایی کنید
exijen
سوال: بهترین راهکار User Store برای یک وب سایت
سلام به همه. من یک وب سایت دارم راه اندازی میکنم. توی پیاده سازی خیلی دنبال کد نویسی نیستم، بیشتر میخوام برنامه هایی که قبلا نوشته شده و قابل استفاده هست رو در کنار هم قرار بدم . به نظر شما برای User Store (یا همون بخشی که مربوط به ثبت نام کاربر و مدیریت کاربران و لاگین هست) منطقیه از اکتیو دایرکتوری استفاده کنم؟ نسخه On-premise اکتیو دایرکتوری در حال حاضر امکان Self Register نداره ولی مایکروسافت...
yasinzx
سوال: سانسور فیلم
سلام من یک فیلم از نت دانلود کردم می خواستم آن را با خانواده تماشا کنم ولی به دلیل داشتن سکانس های منشوری - نمی تونستم من تصمیم گرفتم فیلم رو سانسور کنم ولی هیچ نرم افزاری رو پیدا نکردم لطفا کمک کنید ....
parviz77
سوال: راهنمایی 2
سلام میشه این برنامه رو برام توضیح بدید و می خوام توضیحتون ساده باشه ، ممنون میشم اگه این کا رو بکنید
barman.ar16
سوال: قرار دادن شرط برای چاپ در استیمول
سلام به همه اساتید بزرگوار من توی برنامه ام یک سری پنل طراحی کردم که بوسیله یک دکمه و در صورت نیاز ظاهر میشن و کاربر میتونه ازشون استفاده کنه ( داخل هر پنل چند تا تکست باکس هست ) ... یعنی در واقع مخفی هستن و هر وقت کاربر به تعداد بیشتری تکست باکس برای ورود اطلاعات پیدا کرد اون رو نمایش میده و پر می کنه حالا سوالم اینه که میشه برای چاپشون توی استیمول سافت یک شرط قرار داد تا مثلا اگر پنل نمایش...
nabaz
سوال: پیمایش برعکس ارایه با حلقه
سلام و خسته نباشید عرضم به خدمتتون دوتا سوال داشتم 1 آیا میتونیم تو یک آرایه از کارکار گریز نیو لاین استفاده کنیم مثلا البته من استفاده کردم و مشکلی پیش نیومد فقط خواستم بدانم آیا مجاز هستیم ب این کار بعد سوال دومم ایا راهی هست که بشه یک آرایه رو با استفاده از حلقه برعکس مقدار دهی کنیم الان این کد از اندیس صفر شروع به مقداری دهی میکنه من مخوام بدونم ایا راهی هست بشه بعرعکس ا...
sirud12345
سوال: استخراج API تلگرام در SQL SERVER
با سلام من میخواستم اگه از دوستان در این زمنیه مهارتی داشته باشند کمک بگیرم می خوام کل اطلاعات تلگرام اعم از گروهها و کانال ها و متن ها را در SQL SSERVER ذخیره کنم ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن
zare2020
سوال: مشکل در ساختن setup نرم افزار
سلام خدمت شما دوستان گرامی. بنده یک نرم افزار با زبان C# طراحی کردم و تمام شد الان که میخواهم پکیجش کنم و فایل setupدرس کنم. درس میشه ولی متاسفانه نمیتونه تو یه سیستم دیگه غیر از سیستم خودم به پایگاه داده ای که با sqlserverنوشتم وصل شه و اروور می ده و به پایگاه داده وصل نمیشه.نمیدونم مشکل تو کانکشنه یا این که باید یه چیزی مثل نت فریم ورک 4 رو رو سیستم نصب کنم؟ (البته وقتی سرویس sqlserver مربوط ...
سونیا
سوال: برنامه در اکسل
با سلام چطوری می شه یک برنامه نوشت که از فایل های اکسل مختلف اطلاعات یک سلول با یک نام مشخص را در بیاره توی یک اکسل دیگه ذخیره کند؟
aliaghamiri
سوال: OverFlow در SQL Sum
سلام در یک Stored Procedure می خواهم جمع یک ستون را به عنوان خروجی برگردانم ولی در بعضی موارد که اعداد بزرگ هستند به مشکل Over Flow بر می خورم : متن خطا دوستان نظری دارند
eh.ehsansepehri
سوال: بدست آوردن مقدار data ای که نرم افزار ها استفاده می کنند در سی شارپ
سلام دوستان آیا راهی برای بدست آوردن مقدار data هایی که نرم افزار ها از اینترنت دانلود میکنند در سی شارپ وجود داره ؟ لطفا راهنمایی کنید.
nabaz
سوال: آرایه و حلقه
سلام یه مشکل دیگه تو استفاده از جمع کردن سطرها البته اینبار تو آرایه دو بعدی دارم نوع integer وختی سطر هارو چاپ کردم چطور میشه جلوی سطر مجموع سطر رو بدست آورد میخوام هم سطر ها چاپ بشه بعد جلوی هر سطر مجموع رو چاپ کنه تو آرایه با ایندکس کم مشکلی نی ولی وختی آرایه چندین ایندکس داشته باشه خطا میده با استفاده از حلقه های تودرتو یه روش دیگه بکار برم ولی باز مجمع کل مجموعه رو حساب میکنه...
barman.ar16
سوال: ساخت یک فرم در سی شارپ مشابه با عمل Mailing Merge در Word
سلام و درود به اساتید و دوستان من توی سی شارپ میخوام یه متد رو پیاده سازی کنم که کار mailing merge در ورد آفیس رو انجام بده کار این متد در ورد اینه که ابتدا در اکسل یه سری ستون درست می کنیم و داده ها رو بهش میدیم و بعد در ورد یه فرم آماده می کنیم و با دستوری که گفتم تک تک داده رو در جای مناسب خودش قرار میدیم و چاپ میگیریم در واقع یک صفحه فرم در ورد آماده میشه و اون ثابت هست و فقط داده ها تک ت...
ghassemi
سوال: stop شدن agent sql server
سلام به تمامی اساتید محترم. من یه مشکلی که دارم در برنامه SQL server است..........که مادام agent آن stop میشود و ترتیب خاصی هم ندارد.........و ارور زیر را دارد. در خط چهارم نوشته sql server agent stopping because of windows shutdown......ولی من توی event viewer چک کردم......سرور نه reset شده نه shutdown.
usefrostami
سوال: راه اندازی سایت ساز
سلام. دوستان یه سوال داشتم خدمتتون می خواستم ببینم برای راه اندازی یک سایت ساز یا پرتال ساز به چه مهارت هایی و تخصص هایی نیاز دارد . در مورد راه اندازی این تیم برنامه نویس که دارای چه نوع مهارت و تخصص هایی داشته باشه . برای پروژه دانشجویی نیاز دارم . ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
eh.ehsansepehri
سوال: ساخت کاراکتر های سفارشی در سی شارپ
سلام دوستان آیا میشه با سی شارپ کاراکتر های سفارشی درست کرد مثل این کاراکتر که نوشته ای تی پرو و چندتا شکل بالاش : ͊i͊͊t͊͊p͊͊r͊o آیا با این کاراکتر های میشه font ساخت ؟
ehs-it
سوال: بهترین مکانیزم جهت تعریف سال کاری در پروژه ها ؟
سلام روز بخیر دوستانی که تجربه دارن، بهترین مکانیزم جهت "تعریف سال کاری" در پروژه ها، هم از لحاظ طراحی دیتابیس هم از لحاظ کدنویسی چی پیشنهاد میدین؟
barman.ar16
سوال: درخواست آموزش کار با Content Provider
سلام به همه اساتید عزیز من چند وقتی هست که برنامه نویسی اندروید رو با اندروید استودیو شروع کردم ولی هنوز خیلی راه مونده تا کار بلد بشم الان مسئله ای که خیلی باهاش روبرو هستم مسئله نحوه کار کردن با دیتابیس sqlite هست ... !!! منظورم نحوه فراخوانی اطلاعات ، درج ، آپدیت و حذف اطلاعات هست خب اینطوری که من جستجو کردم 2 روش برای کار با دیتابیس هست ( اگر اشتباه می کنم لطفا اصلاح کنید ) ... و ر...
YasserDivar
سوال: بارگزاری یوزر پسورد در لیست باکس
سلام من یه سری فایل تکست دارم که به این صورته User:Password چه کنم که هر چی قبل دو نقطه باشه بیاد تو لیست یک هر چی بعدش بود بیاد تو لیست دوم در ضمن توی لیست ها بعد پسور یه فاصله هست که میخوام اونو و لیست باکس حذف کنه ولی بعد سیو به شون اضافه کنه
a561z
سوال: خطای اجرای برنامه
با عرض سلام و وقت به خیر خدمت آقای احمدی من مرحله چهل و پنجم از دوره پیشرفته آموزش زبان سی شارپ - :: آشنایی با مفهوم Repository و ایجاد کلاس های Reusable در استفاده از بانک های اطلاعاتی همگام با ویدئوهای جنابعالی جلو رفتم ولی هنگام اد کردن مشتری جدید خطای زیر را داد. لطفاً راهنمایی کنید اشکل کار من کجاست.
mohsen8748
سوال: درخواست آموزش پایتون
آموزش تصویری پایتون کجا میتونم سرچ کنم
ZimaSystem
سوال: نوشتن در فایل های ریسورس
با سلام بنده میخوام در فایل های ریسورس موجود در برنامه بوسیله کد نویسی داده وارد کنم. با ریسورس رایتر تلاش کردم اما یا فایل جدید ایجاد میکنه و یا فایل های موجود در سیستم را میتوان ویرایش و ... کرد من نیاز دارم ریسورس موجود در ویژوال استادیو را ویرایش و یا اضافه کنم چطور اینکار میسر میشه ؟ پا ورقی : میخوام لیست کامل کنترل های روی فرمم را اسم هاشون و یک مقدار مشخصی را درون فایل ریسورس ذخیره ...
2vtj
سوال: استفاده از ادیتور tinymce
با عرض سلام خدمت تمام دوستان من می خواستم از ادیتور tinymce توی ویندوز فرم زبان سی شارپ استفاده کنم تو لینک زیر توضیح داده ولی متوجه نشدم https:www.codeproject.comarticles27586/tinymce-html-editor-in-net-windowsforms اگر راهنمایی کنید ممنون می شم .
sdds
سوال: ویژوال استودیو
سلام میخواستم بدونم اگر من c# رو در ویژوال استودیو یاد بگیرم بعدا میتونم توی محیط نوت پد یا نوت پد ++ کد نویسی کنم یا با هم فرق میکنن
    mohammad
سوال: c# یا C++
با سلام خدمت دوستان عزیز من می خواستم برنامه نویسی برای ویندوز رو شروع کنم اما نمی دونم بین سی شارپ و سی پلاس پلاس کدوم بهتره ؟
sepidehgholami
سوال: من چطور کتاب الکترونیک که خودم نوشتم به اشتراک بذارم ؟
من از بخش اشتراک دانش، بررسی کتاب انتخاب کردم ولی نام نویسنده رو نمیتونم وارد کنم و اینکه لینک قرار بدم امکان گذاشتن فایل پی دی اف وجود نداره؟
    mohammad
سوال: ++C
با سلام . می خواستم برنامه نویسی با زبان C++ رو شروع کنم اما دیدم انواع زیادی داره میشه راهنماییم کنین که کدوم یک از نسخه هاش برای من که تازه می خوام شروع کنم بهتره؟
eh.ehsansepehri
سوال: ایجاد و حذف یک widget در برنامه نویسی اندروید
سلام دوستان چطور می تونم widget ای مثلا یک باتون در مختصات x , y با چند قطعه کد ایجاد کنم ؟ و همینطور چطور widget را که ایجاد کردم حذف کنم. لطفا راهنمایی کنید.
ZimaSystem
سوال: ویندوز اپلیکیشن چند زبانه
با سلام دوستان بنده به دنبال روشی بهینه برای چند زبانه کردن ویندوز اپلیکشنم هستم. در حال حاضر 2 فایل ریسورس با نام های Res.fa-IR.resx و Res.en-US.resx ایجاد کردم و به نسبت Culture ذکر شده یکی از اینها لود می شوند مقادر با حلقه های Foreach به کنترل های متنظار نسبت داده می شوند. چند تا نرم افزار خارجی نگاه می کردم دیدم که برای هر فرم زیر خودش امده بودند ریسورس ساخته بودند نرم افزار های دیگه هم دی...
mxmostafa
سوال: هندل کردن صفحه کلید در تمامی نقاط ویندوز
سلام چطور میشه با استفاده از سی شارپ ، هر جای ویندوز کلیدهای فشرده شده صفحه کلید رو بررسی کرد مثلا اگر در داخل یک تکست باکس داخل یک مرورگر چیزی در حال تایپ هست بشه اون رو گرفت و به جاش چیز دیگری تایپ کرد ، یعنی قبل این که داخل تکس باکس نمایش داده بشه عملیاتی روی کاراکتر سمت بافر انجام بشه هدفم از این کار ساخت یک دیکشنری از کلمات هست که هر جای ویندوز یا برنامه های دیگر بتونه به شما پیشنهاد بده ...